Top 5 iPhone 11 Pro tok, ha nem éred be az átlagossal

2022.06.21 0 hozzászólás 2792 olvasás
Top 5 iPhone 11 Pro tok, ha nem éred be az átlagossal

iPhone 11 Pro tokot manapság már bárhol be tudsz szerezni. De ha egy különleges darabra vágysz, ami nem mellesleg biztonságot is jelent a telefonod számára, akkor itt a helyed. A most következő kiegészítők közt még a klasszikus átlátszó tok is sokkal több, mint aminek először gondolnád.

Spigen Ultra Hybrid 

Az Ultra Hybrid varázsa nem a feltűnő dizájnban, hanem sokkal inkább a „tudásában” rejlik. A kiegészítőben megvan minden, amit egy átlátszó toktól elvársz, de ennél sokkal tovább megy. Ultravékony (vezeték nélkül is tölthetsz benne), tökéletesen illeszkedik a készülék minden apró részletére, ráadásul matt fekete peremrészével remekül kiegészíti az iPhone 11 Pro dizájnt.

Ultra Hybrid iPhone 11 Pro tok

Emellett viszont komoly védelmet is nyújt, a gyártó az Air Cushion technológiát felhasználva az ütésekkel szemben is felvértezte az Ultra Hybridet, ráadásul a kamera és a kijelző körül is megerősített, így ezek miatt sem kell aggódnod használat közben.

>> ULTRA HYBRID IPHONE 11 PRO

Guess Hearts Glitter

Ha valamire rámondhatjuk, hogy lenyűgöző, szemet gyönyörködtető dizájnnal hódít, az a Hearts Glitter. A Guess iPhone 11 Pro tokja egyértelműen a nők kedvence és a gyártó mindent meg is tett azért, hogy a szívükbe lopja magát.

Guess Glitter iPhone 11 Pro tok

A csillogó, folyékony glitterek tökéletes kiegészítői a legegyszerűbb szettnek is, de még így sem szorítják háttérbe a letisztult Apple dizájnt az átlátszó hátlapi megoldás miatt. És ahogy az apró csillámok gördülnek végig a készüléken, olyan finoman simul rá a tok az iPhone 11 Pro vonalaira – mintha csak ráöntötték volna. Így aztán nem csak a tok, hanem a hátlap is hosszú ideig tündökölhet, mivel a legapróbb porszemek sem férhetnek hozzá, csúnya karcokat okozva.

>> HEARTS GLITTER IPHONE 11 PRO

BMW Smooth 

A hölgyek mellett az urak sem maradhatnak izgalmas darabok nélkül, a BMW valódi bőr tokjával pedig az elegáns oldalukat is megmutathatják. A márkára jellemző, finomra hangolt részletek ebből az iPhone 11 Pro tokból sem hiányozhatnak, teljesen letisztult, visszafogott elegancia sugárzik a kiegészítő minden porcikájából.

BMW Smooth iPhone 11 Pro tok

A BMW Smooth pont annyit nyújt, amire egy stílusos férfinak szüksége van; egy olyan iPhone tok, ami a dizájn mellett védelem tekintetében sem okoz csalódást és a mindennapos használat mellett sem mondja fel a szolgálatot.

>> BMW SMOOTH IPHONE 11 PRO TOK

UAG Civilian 

Azt gondoltad, az UAG már nem tud újat mutatni? Való igaz, a gyártó évek óta top listás a legerősebb, törésálló tokok közt, de ez nem jelenti azt, hogy ne akarna tovább fejlődni. Ennek eredménye lett a Civilian, az Urban Armor Gear család lefrissebb tagja, ami egész biztos hasonló népszerűségre számíthat, mint már jól ismert társai.

UAG Civilian iPhone 11 Pro tok

A kiegészítő egyesíti magában az UAG erősségeit; az ütésálló, katonai töréstesztek próbáit kiálló teljesítményt és az extravagáns dizájnt, amit semelyik márkánál nem fogsz viszontlátni. A Civilian viszont minden eddiginél vékonyabb szerkezettel rendelkezik, így mindössze néhány milliméternyi plusz réteget és ezzel együtt alig érezhető extra súlyt ad hozzá a készülékhez.

>> UAG CIVILIAN IPHONE 11 PRO TOK

Ghostek Cloak 4 

Átlátszó tokkal kezdtünk és hasonlóan zárjuk le listánkat. A Cloak 4 ereje az UAG tokokéhoz közelít, ennek ellenére megmutathatod benne azt, amire igazán büszke vagy; a fantasztikus iPhone-odat.

Ghostek iPhone 11 Pro tok

A Ghostek kiegészítője biztosra megy védelem tekintetében, ütésálló szerkezete mellé csúszásgátló markolatot is kapott, hogy még csak az esélyét se adhasd meg a töréseknek – akkor sem, ha kifejezetten ügyetlen kézzel áldott meg a sors. Ember legyen a talpán, aki ezzel az iPhone tokkal is szervizben végzi.

>> GHOSTEK CLOAK 4 IPHONE 11 PRO TOK