Valami, amiben a Svédek a húsgolyónál is jobbak: Thule táskák üzleteinkben

2018. március 9. -
A Thule kiegészítőit azoknak ajánljuk, akik napi szinten szállítják a készülékeiket. Mindegy hogy a munkahelyedre mész dolgozni, egy lazább egyetemi órára, vagy egy pörgős kirándulós hétvégére, a biztonságos utazás mindennél többet ér. A Thule táskái olyan szintű biztonságot teremtenek a készülékeidnek, amire még nem volt példa.
Valami, amiben a Svédek a húsgolyónál is jobbak: Thule táskák üzleteinkben

Egy erős kijelentéssel kezdeném: A Thule márka régebb óta létezik mint te. Legalábbis nagyon nagy valószínűséggel, mivel a cég egészen 1942-re nyúlik vissza. Könnyen kiszámolhatod, hogy ez évben lépte át a 76. életévét.

Összehasonlítás képpen az első McDonalds éttermet 1955-ben alapították Chicago-ban.

De mit tudhat az a cég, ami idősebb a McDonalds-nál is? Mennyi tapasztalatot, vevői véleményt és visszajelzést halmozott fel? Rengeteget.

Remélem mondanom sem kell, hogy a Svéd cég első termékeit nem MacBook-ra és iPad-re tervezte, de a fő irányvonal már akkoriban előtört.

A Thule hisz az aktív és egészséges életmódban, ezért olyan kiegészítőket gyártanak, amelyekkel stílusosan és biztonságosan lehet sportolni, utazni.

thule_csaladi

Emellett a gyártó szenvedélyesen környezetvédő, működése során mindent megtesz azért, hogy ne hagyjon ökológiai lábnyomot. És ez nem csak egy marketingfogás, szigorú etikai normákat vezettek be, amelyeket gyártás során be kell tartani.

Sokat elárul erről az a célkitűzés, miszerint 2020-ra minden Thule gyár áramellátását 100%-ig megújuló energiaforrásból kell megoldani.

Ha a Thule termékei közül választasz kiegészítőt, nem csak a készülékedet helyezed magasfokú biztonságba, de a környezetet sem károsítod.

Ahogy említettem, rengeteg vásárlói visszajelzésből dolgozik a gyártó, a 76 év alatt gyűjtött tapasztalatok teremtették a legújabb MacBook és iPad kiegészítőket, amelyek mind védelemben, mind megjelenésben lesöprik a konkurenciát a piacról.

Az utóbbi időben sikerült beszereznünk a Thule legjobb kiegészítőit MacBook-ra és iPad-re, ezeket mutatjuk be a következő sorokban. A kiegészítőket különböző élethelyzetekre ajánljuk, de a lazább hétköznapokra is kiválóan alkalmasak.

Thule Gauntlet 3.0 Attaché MacBook táska

attache-1

A Gauntlet remek darab, ami a nagyobb kihívásokat szereti igazán. A táska remekül illeszkedik a kiegészítő funkcionalitásához. Érdekessége a tervezésében rejlik, oldalai megerősítettek, így a kívülről érkező oldalirányú ütéseknek is képes ellenállni. A MacBook mellé legfontosabb irataidat is becsúsztathatod.

Thule Gauntlet 3.0 Sleeve MacBook Pro tok

sleeve

A Sleeve hasonló kialakítású, mint a Gauntlet, inkább a városi pörgős mindennapokra ajánlott. A tok elképesztően vékony, sokkal vékonyabb egy egyszerű füzetnél. Ennek ellenére a védelme kifinomult, biztos társa lesz a MacBook-nak, akár a délutáni csúcsforgalomban, akár a tömött metrón.

Thule Subterra Attache MacBook/iPad táska

subterra

A Subterra az igazi vándoroknak lett kitalálva. Habár méreteiben bőven túlmutat előzőekben bemutatott társain, mégis kényelmes magadnál tartanod, ráadásul a MacBook/iPad mellé a kiegészítőidet is elteheted. Belső bélésének hála olyan, mintha a készüléket párnák közé helyeznéd.

Thule Vectros MacBook Pro/Air bumper tok

vectros

Talán ez a termék lóg ki leginkább a sorból. Nem egy táskaként funkcionál, és nem is az utazásban segít, sokkal inkább a MacBook biztonságos használatára koncentrál. A bumper ráhelyezése nagyon könnyű, erősített peremével védi MacBook sarkait, oldalait. Alsó csúszásgátló rétege ellenáll a lejtőknek, nem csúszik majd annyira könnyedén a készüléked, mint eddig.

Thule Atmos iPad Pro 10,5 (2017) / iPad Pro 12,9 (2017) / iPad Air 2 tok

atmos

Az Atmos tok nem csak az iPad Pro hátlapját tartja épségben, de az előlapját is! 360 fokos védelmet jelent, ha belepattintod a készüléket, egy elképesztően erős biztonságérzet kerít majd hatalmába. Hátlapja kihajtható, így oldalra is döntheted benne az iPad-et.

Többet szeretnék megtudni a Thule 360 fokos védelmet nyújtó iPad tokjáról!

Thule Gauntlet 3.0 tablet tok

gautlet-tablet

Sokan az iPad tokokat támogatják, de vannak, akik ennél kifinomultabb védelemre törekednek. Azok, akik minden nap szállítják az iPad-et, de nyugis életet élnek, így előtérbe helyezik a kényelmes utazást, imádni fogják az iPad táskáját!

Bízunk benne, hogy megtaláltad a számodra ideális iPad / MacBook táskát. Ha bármilyen kérdésed előfordulna a kiegészítőkkel kapcsolatban, írj kommentet, ígérjük, válaszolunk rá.

Ballistic iPhone és iPad ütésálló tokok Ballistic iPhone és iPad ütésálló tokok
2017. július 18.
A Ballistic márka nagyjából 10 éve jelent meg a piacon, az alkalmazottak nagy része magasan képzett mérnök, nagy tapasztalattal a hátuk mögött, éppen ezért a Ballistic úgy gondolta, hogy a piacon lévő, felsőkategóriás védőtokoknál jobbakat is tudna készíteni. A célok ezekután nem is lehettek mások, mint hogy magas ütésállóságú és nagy elégedettséget keltő iPhone tokok készüljenek Ballistic név alatt.
Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez
2015. augusztus 7.
Előző írásunkban a városi igénybevételnek megfelelő Ballistic iPhone tokokkal foglalkoztunk. A soron következő cikk tematikája ennek megfelelően azon iPhone és iPad tulajdonosok számára lehet érdekes, akik okoskészülékeiket komolyabb igénybevételnek teszik ki.
Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok! Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!
2017. június 22.
Kánikula, hőség, úgy érezzük a testünk legalább 200 fokon ég. Ilyenkor kell lemerülni egy hideg vízbe, lehűtve magunkat és kimosnunk magunkból a dolgos mindennapok elfáradt óráit.