Változatos időjárás és változatos cikkek - Smart Clinic összefoglaló 5. hét

2022.06.28 0 hozzászólás 574 olvasás
Változatos időjárás és változatos cikkek - Smart Clinic összefoglaló 5. hét

A héten nem csak az időjárás, de cikkeink témakörei is igen változatosak voltak. Szóba kerültek régebbi és újabb készülékek is. Részleteztük a rossz minőségű akkumulátor okozta károkat, az otthon megoldható kijelző problémákat, és mutattunk be telefontokokat is. Olvasd el a heti összefoglalónkat!

Erről nem akarsz lemaradni! - iPhone 8 tokok, amikre a telefonod is szavazna

Sportos, egyszerű, vagy egészen extrém helyzetekben is helytálló tokot keresel? Bármi is legyen a választásod, a Smart Clinic-ben megtalálod a neked valót. Ezekből pedig néhányat kiemeltünk a héten, hogy ne kelljen tovább keresgélned! Karrints, és olvasd el az iPhone 8 -ra ajánlott tokjainkról készült leírást.

Valami nem stimmel az iPhone XR kijelzőjével? Mielőtt szervizbe szaladnál, ezt fusd át!

Összeszedtünk néhány tippet, hogy mit tegyél, ha az újonnan vásárolt telefonod kijelzője nem éppen olyan színeket mutat ami szerinted normális lenne. Több megoldási lehetőséget is összegyűjtöttünk. Lesd meg őket!

iphone_xr_kijelzo_szinek

 

Mit csinálj, ha nem érint az iPhone 7 kijelzőle?

Van néhány helyzet amikor érdemes türelmesen utánajárni, hogy mit tehetsz a készüléked kijelzőjének épségéért. Természetesen nem lehet minden problémát ottohn elhárítani, azért van mégis olyan eset amikor elegendő, ha te magad teszel néhány dolgot telefonod épségéért!

iPhone tippek - trükkök: Így javítsd a telefonod biztonságán

Nyilván számodra is fontos, hogy az adataid biztonságban legyenek. Ehhez elengedhetetlen, hogy a képernyőzáradat ne az 1234 és ehhez hasonló nehézségű számsorokkal lásd el. Ebben és még néhány ezzel kapcsolatos helyzetben nyújt segítséget a következő cikkünk.