Van bőr a képünkön - Sena Cases bőr iPad Air/Air 2 tokok kínálata

2015. augusztus 7. -
A Sena mobil- és táblagép kiegészítőket gyártó cég már több kiegészítője révén bizonyította, hogy érzi az egyensúlyt a szolid elegancia és státuszt jelentő luxus között. A Vettra ST és a Vettra 360 bőr iPad Air tokok tökéletes kiegészítők lehetnek azok számára, akik a funkcionalitás mellett az előkelő megjelenést is fontosnak tartják. Az eredeti marhabőrből készített iPad tokok sokak kedvencei és nem is véletlenül.
Van bőr a képünkön - Sena Cases bőr iPad Air/Air 2 tokok kínálata

Vettra ST iPad Air tok

A Vettra ST iPad Air tokjait a gyártó elkészítette iPad Air és iPad Air 2 táblagépekre egyaránt, ez pedig különösen jó hír lehet azok számára, akik úgy gondolták iPad Air készüléküket felesleges lenne Air 2 típusra cserélniük. A csomagolás rendkívül egyszerű, ámde annál elegánsabb. A vörös és fekete most nem egy Stendhal regény címét takarja, csupán a Sena Vettra ST iPad Air / iPad Air 2 tok csomagolásának módfelett kifinomult színösszeállítása. A doboz fedelét leemelve megpillanthatjuk az elegáns bőr iPad tokot rejtő fekete vászon zsák, mely a későbbiekben akár a tokkal védett iPad Air tárolására is alkalmas lehet.

vettra-st-ipad-air-2

A vászon borítástól is megszabadítva a Vettra ST Ipad Air/ iPad Air 2 tokot kézzel tapintható a Sena Cases által kínált minőség és elegancia. Egy letisztult, fekete bőrhatású határidő napló juthat eszünkbe, ha megpillantjuk a kiegészítőt. Az iPad Air-re és iPad Air 2-re is gyártott védőtokok kiváló minőségű, eredeti marhabőrből készültek, mely a kifinomult megjelenésen kívül kellemes tapintást is biztosít. A bőr egyetlen hátránya, hogy könnyen csúszik, így érdemes odafigyelni, hogy milyen heves kézmozdulatokkal próbáljuk éppen meggyőzni befektetőinket vagy főnökeinket, miközben kedvenc táblagépünk is kezünk ügyében van.

A Sena Vettra ST iPad Air védőtok egy a kiegészítőben ügyesen elrejtett mágnessel kapcsolódik össze a merev, keményített előlapra, így nem kell attól tartanunk, hogy egy esetleges leejtés során a tok kinyílik és az iPad Air kijelzője betörik. A tok fedele ráadásul támogatja táblagépünk elalvás funkciójának aktiválását is. Miután alaposabban szemügyrevettem a Sena elegáns iPad tokját arra figyeltem fel, hogy az általam kitartóan keresett varratok nem találhatók meg a bőr iPad tok fedelén, de még annak belsejében sem. A gyártónak jár a piros pont, ugyanis ezt ügyesen elrejtették a kíváncsiskodó szemek elől.

 vettra-st-ipad-air-tok

A stabil iPad Air tok hátoldalán fellelhető kamera kivágás rendkívül pontos és precíz, így egy pillanatig sem kell aggódnunk azon, hogy az iPad Air kamerája esetleg megsérül, hiszen a kivágás túl széles vagy a táblagép kamerájával készített fotók minősége rossz lesz, mert a tok belelóg az optika látószögébe. Az iPad Air és az iPad Air 2 tok belsejében is található egy szintén bőrfelszínű segédkeret, mely a hozzá kompatibilis készülék vonalait követve tökéletes illeszkedést biztosítanak. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az olyan iPad tokok, melyekben esetleg mozog a táblagép, egyrészt megkarcolhatják az eszközt, másrészt porosodás okozta meghibásodásokat eredményezhetnek az iPad Air és az iPad Air 2 működésében.

A Sena Cases elegáns iPad Air tokja 17.990 Ft-ért, az iPad Air 2 kompatibilis védőtok pedig 19.990 Ft-ért vásárolható meg.

opt1opt2

Vettra 360 iPad Air tok

Ha a Vettra ST iPad Air bőrtokok prémium kategóriás tokoknak nevezhetők - márpedig annak nevezhetők, - akkor a Vettra 360 iPad tokjai már a prémium kategória prémium kategóriás iPad tokjai. A Vettra 360 csomagolása leginkább egy egyszerű irattartóra hasonlít, hátoldalán az iPad tok különböző kitámasztási lehetőségeinek ábrázolásával. A Vettra 360 toknak több verziója elérhető. A Sena Cases iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 és iPad mini 3 táblagépekre egyaránt legyártotta a 360° -ban forgatható bőr iPad tokot.

 vettra-360-air-2.kezi2_1

A valódi marhabőrből, kézzel varrott Sena iPad Air tok termékcsalád képviselője azzal tűnik ki testvérei közül, hogy a nevéhez hűen egy 360 fokban elforgatható belső snap-on hátlappal rendelkezik. Ennek a segédkeretnek és integrált állványnak köszönhetően a Sena elegáns iPad Air / iPad Air 2 tokjai álló- és fekvőtájolásban egyaránt kényelmesen használható. A tok egyik hátránya, hogy a beépített mágneszár nem működik olyan tökéletesen, mint a Vettra ST esetében.

vettra-360-air-2kezi1_1

A korábban már említett snap-on segédkeret belső, velúr kialakítása feledteti az imént szóvá tett hibát. Az iPad bőr védőtok kivágásai a Vettra 360 esetében is remekül illeszkednek a táblagép gombjaihoz és csatlakozóihoz, valamint a kör alakú kamerához is, így az esetleges porosodástól vagy zavaró fedéstől nem kell tartanunk. A Vettra 360 iPad tok fedeleinek kialakítása felettébb kellemes tapintást és elegánst megjelenést biztosít.

Az iPad Air bőrtokot 19.990 Ft-ért kaphatjuk meg éppúgy, ahogy az iPad mini 1, 2, 3 méreteivel kompatibilis tokokat, az iPad Air 2 esetében a bőrtok ára pedig 24.990 Ft.

Összegzés

A Vettra ST a SenaCases-től már megszokott prémium kategóriás bőr iPad tok. Megjelenésében és tapintásában egyaránt fellelhető a szolid elegancia, melynek hatására a Vettra ST sokak kedvenc iPad tokjai lehetnek. Hála az iPad bőrtok elegáns megjelenésének, a Vettra ST bárhol, bármilyen alkalomkor és bármilyen társaságban méltó kísérőnk lehet, iPad-ünk számára pedig stabil védelem.

Azok számára, akik az elegancia és a védelem mellett szabadságra is vágynak, a 360 fokban forgatható belső snap-on kerettel rendelkező Sena Vettra 360 iPad tokot ajánljuk. A teljes mértékben körbeforgatható segédkerettel rendelkező bőr iPad védőtok ráadásul iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 és iPad mini 3 készülékek méreteinek megfelelő formában is elérhetők. 

Azok pedig, akik egyik Sena Cases iPad tokot nem találják szimpatikusnak, kedvükre válogathatnak az SmartClinic.hu iPad Air tokok, illetve iPad Air 2 tokjainak kínálatában.

Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez
2015. augusztus 7.
Előző írásunkban a városi igénybevételnek megfelelő Ballistic iPhone tokokkal foglalkoztunk. A soron következő cikk tematikája ennek megfelelően azon iPhone és iPad tulajdonosok számára lehet érdekes, akik okoskészülékeiket komolyabb igénybevételnek teszik ki.
Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok! Irány a strand! – ezek a legjobb vízálló iPhone és iPad tokok!
2017. június 22.
Kánikula, hőség, úgy érezzük a testünk legalább 200 fokon ég. Ilyenkor kell lemerülni egy hideg vízbe, lehűtve magunkat és kimosnunk magunkból a dolgos mindennapok elfáradt óráit.
Ballistic iPhone és iPad tokok városi vagányok számára Ballistic iPhone és iPad tokok városi vagányok számára
2015. augusztus 7.
Azok számára, akiknek nap, mint nap aggódniuk kell szeretett iPhone-juk biztonsága miatt, valószínűleg számtalanszor gondoltak már arra, mennyivel könnyebben vennék a mindennapi akadályokat, ha okoskészülékeik védelmére nem kéne percről-percre ügyelniük. Ha magadra ismertél, van egy jó hírünk: a Ballistic okostelefon védőtokokat gyártó amerikai cég éppen ezzel a küldetéssel kezdte meg működését közel egy évtizede.