Dension Car Dock for SmartPhone iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

A termék forgalmazása megszűnt.
Tekintse meg raktáron lévő kínálatunkat
ide kattintva.

ZENE. A Dension Car Dock for SmartPhone segítségével az autó hangszóróin át hallgathatóak az okostelefonokon tárolt vagy streamelt bármely audio tartalmak (webradio, zene, videó, játékok hangja, stb.)


KIHANGOSÍTÁS. Ezzel az autós tartóval biztonságosan, kéz nélkül, az autó hangszóróin keresztül kihangosítva telefonálhatunk. A szerkezet költségspóroló, hiszen a VoIP telefonálást (pld: Skype, Viber, Vonage stb) is képes kihangosítani.


NAVIGÁCIÓ. Az okostelefonon keresztül elérhető navigáció hangutasításait is az autó hangrendszerén keresztül hallható. A horizontális és vertikális irányok közötti váltás csak egy mozdulatba kerül.


TÖLTÉS. A töltés beépített micro USB csatlakozóval történik.
(iPhone 5 kompatibilis ajándék Lightning USB-átalakító kábellel)


TARTÁS. Akár a szélvédőre, akár a műszerfalon találunk helyet a tartónak, szabadalmaztatott, flexibilis mechanikája bármilyen helyzetben megtartja telefont. A plusz beépített imbusz csavarkulcs arra szolgál, hogy ha a tartó csavarjait lazítani, vagy feszíteni kellene, mindig kéznél legyen. A horizontális és vertikális irányok közötti váltás csak egy mozdulat műve.


PLUG & PLAY. A Dension Car Dock for SmartPhone autós tartót bármikor átteheti másik autóba, hiszen kis méretű és bármely autóban működőképes. A szerkezet használata során nem okoz gondot, ha a tulajdonos több autót használ, külföldre utazik, autót bérel vagy autót cserél.


AKÁR ZSEBBŐL IS. A telefont nem szükséges behelyezni a tartóba a zökkenőmentes működéshez: az alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a készülék Bluetooth-on keresztül kommunikáljon az autó rádiójával, fizikai érintkezés nélkül.
A Dension Car Dock for SmartPhone kétféleképpen kapcsolódhat az autórádióhoz. Ha a rádiónak van AUX bemenete, a csatlakoztatás a csomagban található kábellel egyszerűen megoldható.


Ha a rádió nem rendelkezik AUX bemenettel, úgy a Dension által fejlesztett HPST technológia az autó saját vezetékhálózatán keresztül képes eljuttatni a frekvencia modulált jeleket az autórádió antenna bemenetére, a szivargyújtó csatlakozón keresztül.


Ezzel a megoldással az okostelefonról érkező valamennyi hang úgy hallgatható, mint egy rádióadó. Csupán annyit kell tenni, hogy kiválaszt egy üres frekvenciát az autórádión, majd a Car Dock for iPhone-on is ugyanezt a frekvenciát kiválasztja.


A Car Dock for iPhone a legjobb dolog, ami okostelefonjával történhet.


"Bónusz": nem csak telefonról játszhatóak le zenék az autóban, hanem ez tablet, notebook számítógép, sőt minden Bluetooth (HSP+A2DP) képes eszköz segítségével is lehetséges.