Evutec AER Karbon iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

11.990,- Ft
Válassz típust!
Black +Vent Mount
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Mit vársz el egy mobil toktól? Legyen brutál erős védelme, de közben ne rondítsa el a készüléket. Azt hiszed, ez a kettő egyszerűen kizárja egymást? Nos, az Evutec AER Karbon rácáfol erre, hiszen mindössze 0,7 mm vastagságú, de olyan bitang erős anyagokból épül fel, hogy még az extrém ütődésektől sem kell félned.

Ez az ütésálló iPhone 8/7 tok az acélnál is ellenállóbb, valódi kevlár szálat rejt magában, ami a komolyabb rezgési energiákat is képes elnyelni. Ne aggódj amiatt sem, hogy a telefonod esetleg kicsúszik a kezedből (például a nyári melegben), a kiegészítő csúszásgátló kialakítást kapott, így tényleg nagyon ügyetlennek kell lenned ahhoz, hogy bekövetkezzen a baj.

Extraként a dobozban egy mágneses autós tartót is találsz, amihez ráadásul még külön mágneses lap ragasztással sem kell bajlódnod, mivel az bele van építve az ütésálló iPhone 8/7 tokba. Ha jól számolunk, akkor ez már rögtön három termék egy csomagban!

  • 0,7 mm-es, ultravékony kialakítás
  • Katonai törésteszteken bizonyított védelem
  • Vezeték nélküli töltés kompatibilis
  • Ajándék mágneses autós tartó a dobozban
  • Kompatibilis: iPhone 8, iPhone 7