Evutec AER Karbon iPhone X tok iPhone X

11.990,- Ft
Válassz típust!
Black +Vent Mount
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iPhone X igazán elegáns vonalakkal rendelkezik, de finoman szólva sem törhetetlen, így komoly védelemre szorul. Ha attól félsz, hogyha egy erős tokkal véded, azzal egyben el is nehezíted a készüléked, az Evutec rácáfol a feltételezésedre. Az AER Karbon ütésálló iPhone X tokjával brutál erős támogatást kapsz a telefonodhoz amellett, hogy ez az egyik legvékonyabb termék, amit választhatsz.

A kiegészítő egyik legfontosabb alapanyaga a kevlár, ami még az acélnál is jobban bírja a megpróbáltatásokat, valamint rendkívül tartós is, így sokáig élvezheted az előnyeit. Nem kell többé paráznod, hogy darabjaira törik a telefonod, ez az ütésálló iPhone X tok rugalmasan képes elvezetni az extrémebb ütések energiáit is.

Plusz pont a gyártónak, hogy egy kiegészítő áráért rögtön kettőhöz jutsz hozzá, mivel a csomag egy autós tartót is magában rejt. Így még vezetés közben is biztos helyen tudhatod iPhone X készüléked.

  • Extravékony, pehelykönnyű tok
  • Valódi kevlár anyaghasználat - ütésálló védelem
  • Katonai törésteszteken megfelelt
  • Kompatibilis: iPhone X