Evutec AER Wood iPhone 8/7 Plus tok iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus

12.990,- Ft
Válassz típust!
Ebony
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A közkedvelt Evutec márka legvékonyabb sorozata az EAR iPhone 8/7 Plus tok. Az tok nem az extravagáns kinézetével, vagy az elnagyolt méreteivel, hanem a megbízhatóságával és a minőségével hívja fel magára a figyelmet.

Az ultra-vékonynak számító 0,7 milliméter vastag védőtokban húzódó kevlár szál 5-ször erősebb, mint az ugyanakkora vastagságú acél, a zsebedben és a kezedben is egyaránt kényelmesen elfér. Ráadásul hátlapja csúszásgátló felületű, így ha menet közben előveszed, egy-egy nagyobb bukkanóból sem fog kicsúszni a kezedből. Ennek a tulajdonságnak az értéke egy olyan méretű telefonnál, mint az iPhone 7 Plus igencsak megnő.

A tok mellé extra kiegészítőként jár egy mágneses autós tartó is! Tehát, ha az AER Wood tokot választod, egy árából két kiegészítőt kapsz kézhez! Ráadásul maga a tok is mágneses, így nem kell a későbbiekben a telefonra ragasztható mágneses lapkákkal sem bajlódnod.

Az Evutec AER Wood kivágásai pontosak, illeszkedése pedig tökéletes. Ne felejtsd el, hogy a tok a telefon peremét és hátlapját védi, a kijelzőjét nem. Az iPhone 360°-os védelme érdekében használj a tok mellé karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfóliát is.  

Ha egy visszafogott, szolid vonalakból építkező telefontokra vágysz, amely biztos társ lesz a telefonod számára, nem kell tovább keresned.

  • Ultra-vékony, 0,7 milliméter vastagságú iPhone 8/7 tok
  • Minőségi anyag, kevlár szál, amely 5-ször erősebb az acélnál
  • Csúszásgátló felület
  • Visszafogott, elegáns külső
  • Kompatibilis: iPhone 8/7 Plus