Evutec AER Wood iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

12.990,- Ft
Válassz típust!
Black Apricot
Ebony
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az Evutec-et a kiegészítőire jellemző minőség emelte a legkedveltebb védőtok gyártók közé. A felhasználók elégedettségének és hűségének hatására terveznek innovatív termékeket, melyek megjelenései rendszerint egy újabb lépcsőfokkal növelik a megbízhatóság határait.

Az EAR Wood iPhone 8/7 tok esetében sincs ez másként. A gyártó felhasználta a legújabb technológiai fejlesztéseket, és egyesítette őket ebben a remek kiegészítőben. Ha arra gondolsz, hogy a mindösszesen 0,7 milliméter vastagságú tok csupán látványelemként funkcionálhat a telefonodon, tévedsz. Az ütésálló TPU és kevlár szál, amely 5-ször erősebb az acélnál, könnyedén túlszárnyalja a katonai minőségű tesztelések elvárásait.

Mivel ultra-vékony kialakítású, a zsebedben és kezedben is kényelmesen elfér, ráadásul anyaga csúszásgátló, így menet közben is használhatod. Ha utazás közben a telefonod mutatja az irányt, semmi akadálya hogy akár a védőtokban is beültesd a telefonod az iOttie autós tartóba.

  • Gyönyörű, harmonikus design
  • Ultra-vékony, 0,7 milliméter vékonyságú váz
  • Csúszásgátló élek, külön kiemelések az oldali gomboknak
  • Evusoft – új fejlesztésű, kiemelkedő minőségű anyag
  • Kompatibilis: iPhone 8/7