Garancia

A Smart Clinic minden elvégzett munkára és az általa beszerelt alkatrészekre egyaránt 6 hónap teljes körű cseregaranciát vállal.

Minden nálunk szervizelt készüléket regisztrálunk és meghibásodás esetén - soron kívül - azonnal cseréljük a meghibásodott alkatrész(eke)t.

Szervizünk statisztikái kimagasló a hazai szervizek között:

  • A javítási arány 98%-os, miszerint az ügyfelek majdnem minden szervizelési problémára azonnali - vagy elfogadható időn belül történő -, érdemi megoldással tudunk szolgálni.
  • A javítás utáni meg(nem)hibásodási arány kiemelkedően magas (97-98%), melynek alapján ügyfeleink a legmegbízhatóbb hazai okostelefon szervizek közé sorolnak minket.
  • Szervizünk szakmai felkészültségének és állandó alkatrész készletünknek köszönhetően a javítások nagy része (90%-a) a helyszínen megvárható.

A Smart Clinic kiemelkedő módon felszerelt a professzionális gépek és szerszámok tekintetében, illetve szervizeseink napra készen és a legmodernebb eljárások alapján dolgoznak. Ezek meglétét nélkülözhetetlennek tartjuk a gyors és precíz munkavégzéshez.

Szervizünk kiemelkedően nagy figyelmet fordít a beszerzett alkatrészek minőségére is, amivel időt, energiát és pénzt spórolunk ügyfeleink és saját magunk részére egyaránt.

Speciális javítások esetében a garancia ideje eltérhet az általánosan megállapított 6 hónapos garanciától, amelyekről minden esetben előre tájékoztatjuk ügyfeleinket a javítás megkezdése előtt.

További információk elérhetők ide kattintva.