Guess Aztec 3D Effect iPhone 8/7 Plus tok iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus

8.990,- Ft
Válassz típust!
Light Pink
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha ezt a kiegészítőt használod, garantáljuk, hogy az összes barátnőd figyelme csak rád fog irányulni. Ez az igazán fiatalos, karcálló iPhone 8/7 Plus tok különleges, 3D azték mintázata megragadja a szemet, egyértelműen tündökölni fogsz vele, miközben a telefonod extra védelemben részesül.

A Guess ismét szuper terméket alakított ki, ami a szilikon anyaghasználatnak köszönhetően nem húzza le a táskád és attól sem kell tartanod, hogy a levétele közben eltörnéd. A precíz, tiszta kivágásokkal pont olyan kényelmesen használhatod a telefonod, mintha nem is lenne rajta semmi.

Ráadásul ez az ütésálló iPhone 8/7 Plus tok mosható is, így nem kell azon agyalnod, hogyan óvhatnád meg a szennyeződésektől. Nincs más dolgod, mint elengedni magad és megélni minden pillanatát a fiatalságodnak, iPhone-od már a legjobb bánásmódban részesült ezzel a kiegészítővel.

  • Pehelykönnyű, karcálló szilikon anyaghasználat
  • Pontos kivágások a kamera és a gombok körül
  • Mosható tok, kellemetlen műanyag szag nélkül
  • Kompatibilis: iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus