Guess Heritage iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

A termék forgalmazása megszűnt.
Tekintse meg raktáron lévő kínálatunkat
ide kattintva.

A divat alatt manapság már nem csak az öltözködési stílust értjük, kiterjedt az egész életünkre. Ennek egyik példája az telefontokok világa. Miután már gyakrabban jár a kezedben a iPhone-od, mint a táskát, így egyáltalán nem meglepő, ha nélkülözhetetlen kiegészítőként tekintesz rá. Éppoly természetes, hogy meg szeretnéd védeni, mint az, hogy visszataszító tokokkal nem szeretnéd elvenni a telefonod szépségét.

Ha arra gondolunk, hogy egy divatmárka foglalkozik telefontokok gyártásával egyértelművé válik, hogy legalább akkora hangsúlyt fektetnek a külsőnek, mint az iPhone védelmének.

A Heritage iPhone 8/7 tok vörös színben pompázó hátlapját intenzív díszítés és varrásminták szabdalják. Ezek mellett kapott helyet a hivatalos Guess logó. A tok megvédi az iPhone-t a karcolódásoktól, portól és koszolódásoktól, sőt mivel mosható, így használat során azt is tisztán tarthatod.

Az iPhone tökéletes védelme érdekében ajánlott a tok mellé beszerezni egy iPhone karc- és törésálló kijelzővédő üvegfóliát.

  • Hivatalos Guess divatmárka logó
  • Párnázott bélés, kemény váz a telefon védelme érdekében
  • Pontos kivágás a kameránál és töltőnél
  • Ujjlenyomat ellenálló borítás
  • Mosható, megvédi a telefont a karcolódásoktól és horzsolódásoktól