One M7 akkumulátor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A One M7 akkumulátora akkor szorul cserére, ha a készüléked túl gyorsan, akár pár óra alatt teljesen lemerül. Az elhasználódás során az akkumulátor púposodhat.  Amint domborodik a hátlapod, hozd el szervizünkbe a készüléked, hiszen az akkumulátor deformálódása hatással lehet a többi alkatrészre is.

A cserélendő One M7 akkumulátor

A One M7-ben helyet kapó 2300 mAh-es akkumulátor egy erősebb átlagos teljesítményt nyújt. Ne számíts arra, hogy több napig töltés nélkül könnyedén kibírja a készülék, erősebb, intenzív használat mellett körülbelül egy napon keresztül képes téged kiszolgálni.

Az évek alatt elhasználódik az akkumulátora, tehát a készenléti idejének a romlása elkerülhetetlen. Azonban, ha drasztikusan csökken egyik napról a másikra, egyértelművé válik, hogy nem működik helyesen. Ráadásul a probléma fizikálisan is mutatkozhat, hogyha az akkumulátor domborodni kezd. Ebben az esetben azonnal ajánlott elhozni a készüléket, hiszen a készülékben uralkodó nyomás megtörheti a belső alkatrészeket és a hátlapot is.

A One M7 akkumulátor csere menete

A telefont kikapcsoljuk, és háttal az asztalra tesszük. Hőlégfúvó segítségével addig melegítjük a képernyőjét, ameddig az alatta található ragasztóanyag fel nem old. Vékony lapkák segítségével elválasztjuk a képernyőt a többi alkatrésztől, így jutunk a készülék belső hardvereihez.

Az akkumulátort az alaplap takarja, az ahhoz csatlakoztatható szalagkábeleket és tartócsavarokat eltávolítjuk, hogy szabaddá váljon az alkatrész. Miután kiemeltük, könnyen kicserélhetjük a régi elhasznált akkumulátort egy teljesen újra.

A készülék összeépítése után leteszteljük, hogy megbizonyosodjunk róla, minden tökéletesen működik.

Pro tipp