One M8 akkumulátor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Abban az esetben, ha HTC One M8 készülékünk akkumulátora meghibásodik, a következő hibajeleket érzékelhetjük: a telefon nem vagy csak töltési státuszban működik, illetve 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, esetleg kikapcsol. Ilyen esetekben érdemes felkeresni szervizünket!

A HTC One M8 akkumulátora a gyártó elmondása szerint minden igényt kielégít, arról azonban megoszlanak a vélemények, hogy ez valóban sikerült-e a HTC One M8-nak, azonban annyi bizonyos, hogy a 2600 mAh-s akkumulátor semmiképp sem nevezhető szerény darabnak.

A cserélendő HTC One M8 akkumulátor

A magas teljesítményű HTC One M8 akkumulátor papíron kevés lehetőséget biztosít arra, hogy a készülék hamar lemerüljön, ráadásul a HTC törekedett a hardverei energiatakarékos kialakítására is. A HTC One M8 akkumulátor tipikus hibajelei: a HTC kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva tölt és ezek eltávolítását követően a telefon kikapcsol; a HTC One M8 csak 10-30% közötti töltést vesz fel, sűrűn kikapcsol; a készülék extrém sebességgel merül. Amennyiben ezen problémákra nem jelent megoldást a szoftveres beállítás, kizárólag a HTC One M8 akkumulátor cseréje oldhatja meg a problémát. A csere időtartama kb 15 perc, a helyszínen megvárható.

A szerelés menete

Egy speciális szerviz eszközzel eltávolítjuk a telefon SIM kártyáját, majd micro SD kártyáját is. Ezek után eltávolítjuk a kijelző keretet, a készülék alaplapját, majd az akkumulátor védőborítását csavarozzuk le és máris szabadon mozdíthatóvá válik a HTC One M8 akkumulátor.

Pro tipp

  • Telefonunkat ne hagyjuk teljesen lemerülni, amennyiben töltöttségi szintje 20% alá esik, érdemes feltölteni a HTC One M8 akkumulátorát.
  • Igyekezzünk ügyelni arra, hogy az utcai és otthoni, valamint a nappali és éjszakai hang- és fénybeállítások különbözzenek egymástól, így energiát takaríthatunk meg a HTC One M8 számára.
  • Szerviznehézségi szint: 3/10