One M9 akkumulátor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A HTC One M9 akkumulátor meghibásodás esetén 10-30%-nál magasabb töltöttségi szintet nem képes felvenni, illetve ebben a tartományban a készülék kikapcsol. További akkumulátor fáradtságra utalhat, ha készülékünk extrém gyorsan merül le, illetve ha nincs hálózatra vagy számítógépre csatlakoztatva, be sem kapcsol. Ilyen esetekben érdemes a HTC One M9 akkumulátor cseréjét végrehajtani.

A HTC One M9 akkumulátora a maga 2840 mAh töltéstároló képességével a jelen okostelefon generáció egyik zászlóshajója. A gyártó mérései szerint a HTC One M9 akár 21 óra beszélgetési időt garantál, valamint nagyjából 400 órányi készenléti időt. Ezeket a számokat azonban óvatosan kell kezelnünk, ugyanis a gyártó mérései sokszor eltérhetnek az általunk tapasztalt adatoktól.

A cserélendő HTC One M9 akkumulátor

Teljes mértékben normálisnak mondható jelenség, ha a HTC One M9 akkumulátor teljesítménye idővel csökken. A különböző elektronikai cikkek akkumulátorai körülbelül 2 éven belül "elfáradnak", ilyenkor azt tapasztalhatjuk, hogy a HTC One M9 akkumulátora 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol, rosszabb esetben hálózati töltés nélkül nem is működik. Különös figyelmet kell fordítanunk továbbá a HTC One M9 akkumulátorának esetleges deformálódására, ugyanis olykor előfordulhat, hogy a telefon akkumulátora felpúposodik és nyomja a készülék egyéb alkatrészeit, rosszabb esetben pedig fel is robbanhat.

A szerelés menete

A HTC One M9 akkumulátor cseréje a következőképpen zajlik: eltávolítjuk a készülék micro SD- és SIM kártyaolvasóit, majd a telefon középső műanyag keretét is; eltávolítjuk a HTC One M9 hangszóró moduljait, a LED fényeket és a kamerákat is; ezt követően a vibramotort távolítjuk el; az alaplap rögzítő csavarjait kicsavarjuk és óvatosan kiemeljük az alaplapot; ekkor válik szabadon kivehetővé a meghibásodott HTC One M9 akkumulátor.

Pro tipp

  • A HTC One M9 akkumulátor élettartamának növelése érdekében érdemes valamely ingyenesen beszerezhető akkumulátor optimalizáló applikációt letölteni készülékünkre.
  • Szerelésnehézségi szint: 4/10