One M9 bekapcsoló szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Kívülről nem látszik, sokan nem is tudnak a szalagkábel létezéséről, mégis az egyik legfontosabb alkatrész a készülékben. Sérülésének eredményeképpen gyakorlatilag használatatlanná válik a telefont. Szervizeinkben raktárainkat mindig feltöltöttek, szakértő kollégáink magabiztos munkával vállalják az alkatrész cseréjét.

A One M9 bekapcsoló szalagkábel meghibásodásának jelei

  • Nyomd erősen a bekapcsoló gombot. Ha egyáltalán nem érzékel, erős nyomásra sem, valószínűsíthetően ez az alkatrész hibásodott.
  • A bekapcsoló gomb betörhet, beragadhat, ilyenkor is a szalagkábellel együtt kell csinálni. 
  • Ha a készülék beázik, a bekapcsoló gomb olyan érzetet kelthet, mint ami beragadt. Ezekben az esetekben a kattanás jóval halkabb, mint a megszokott.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A bekapcsoló szalagkábel egy apró, vékony alkatrész, ami a bekapcsoló gomb és az alaplap közötti információt biztosítja. A HTC One M9 egyik legfontosabb alkatrészéről beszélünk, így fontos, hogy a beépíteni kívánt szalagkábel tökéletes minőségű, törés- és szakadásmentes legyen.

Miért válasszalak titeket?

  • Kollégáink számos HTC telefont szereltek, szinte minden váratlan problémával találkoztak már, ami előfordulhat egy esetleges szerelés során. 
  • Sok videó kering az interneten, amin a One M9 készüléket szerelik. Tudnod kell, hogy ezek a felvételek megvágottak, előtte a telefonokat már szétszerelték, így nem tükrözik a valóságot.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10