One M9 hátlap csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Kevesebb dolog rontja jobban a telefon használatának élményét a törött hátlapnál. Eleinte csak kényelmetlen, majd frusztráló. Ha rájössz, mennyit veszít a telefon az értékéből, akkor pedig eldöntöd, cseréltetned kell. Hozd szervizünkbe a készüléked, szakértő kollégáink vállalják a HTC One M9 hátlap cseréjét.

A HTC One M9 hátlap meghibásodásának jelei

  • Nem kell őrült nagy szakértőnek lenni ahhoz, hogy észrevedd a hátlap hibáit. Ha karcos, törött és hozsolt egyértelmű a jelenség. Ugyanakkor több olyan helyzet is előfordul, amikor a hátlap “különös viselkedése” mutat rá egy súlyosabb problémára. 
  • Ha leesett a készüléked, vagy véletlenül odaütötted valaminek, a hátlap cseréje mellett, meg kell vizsgálni a többi alkatrészt is. 
  • Mivel ragasztott konstrukcióról beszélünk, ezért a nagyobb hő hatására a htc hátlapja, előlapja elválhat, ilyenkor újra kell ragasztani.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A HTC 3 színben jelentette meg a One M9-et: Sötétszürke, arany és ezüst. Beszállítóinkkal igyekszünk minden színből berendelni, hogy ne legyen hiány a raktárjainkban. A hátlap tökéletesen illeszkedik, jól zár és érintésre is megegyezik az előzővel. A csere után a készüléked visszanyeri eredeti szépségét.

Miért válasszalak titeket?

  • Kényesen ügyelünk a beérkező alkatérszek minőségére, és csak olyanokat építünk be, amelyeket mi is szívesen használnánk.
  • Ügyfeleink gyakran panaszkodnak, hogy más szervizekben felszerelt hátlapok rövid időn belül elválnak, elkopnak, és sokkal könnyebben sérülnek. Ezzel szemben az általunk beépített hátlap megegyező minőségű lesz az előzővel.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10