One M9 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A One M9 töltő és jack csatlakozó moduljának meghibásodására utaló jel, ha a telefon töltőre csatlakozva nem tölt, vagy nem veszi fel a kellő töltésmennyiséget. Gyakorta előforduló hibajel, ha a készülékbe csatlakoztatott fülhallgató recsegve, illetve torz hangon szól.

A cserélendő One M9 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul

A HTC telefonjai nem éppen kispályára készülnek. Megbízható rendszer, és fejlett, jó minőségű hardverek jellemzik a széria modelljeit. A gyártónak is természetes, hogy ne csak a piacra dobott telefon, hanem a mellé ajánlott fülhallgató is magas minőség jellemezze.

A One M9 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul hibájára egyértelmű jelek utalhatnak. Ahogy fent említettük a recsegő hangon megszólaló fülhallgatón és lassú, akadozó töltések kívül az is egyértelmű hibajel, ha egyáltalán nem érzékeli ezeket a kiegészítőket.

Mielőtt szervizbe vinnéd a telefonod érdemes letesztelned másik töltőkábellel és fülhallgatóval. Ha azokkal is mutatja ezeket a hibajeleket, egyértelműen ezzel az alkatrésszel van a probléma.

A One M9 töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul csere menete

A legtöbb telefonnal ellentétben a HTC One M9 szervize nem a hátlap leválasztásával kezdődik. Helyette a készülék tetején található lapkát kell eltávolítanunk. Ez alá elrejtett két csavart kell kicsavarozni. A telefonhoz nem használtak ragasztóanyagot, így ezután viszonylag könnyedén kettéválaszthatjuk.

Az akkumulátor felett található az alaplap, amibe a legtöbb csatlakozó kapcsolódik. Ezeket egyenként le kell választanunk, utána kiemelhetjük az akkumulátort.

Mivel a töltő csatlakozó + jack csatlakozó modul a telefon alján helyezkedik el, így ezután arra összpontosítunk. Szerencsére a modul az akkumulátor eltávolítása után elérhetővé válik, így azt már könnyedén kicserélhetjük egy új, működőre.

A telefont összeszereljük, és egy alaposabb tesztnek vetjük alá. Ha megbizonyosodtunk arról, hogy minden megfelelően működik, befejezettnek tekintjük a szervizelést.

Pro tipp