Ascend G7 akkumulátor csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Huawei Ascend G7 akkumulátorának teljesítménye adott idő elteltével csökken. Tipikus hibajelek, hogy a készülékünk a megszokottnál gyorsabban merül le, illetve ha csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, lecsatlakoztatva pedig azonnal kikapcsol, esetleg 10-30%-nál magasabb töltöttségi szintet nem vesz fel a készülék. A Huawei Ascend G7 akkumulátor cseréje kb. 10 percet vesz igénybe, szervizünkben megvárható.

A Huawei Ascend G7 akkumulátora egy beépített, Lítium-polymer telep. A gyártó mérési adatai szerint a Huawei Ascend G7 készenléti ideje elérheti a 450 órát is, míg a beszélgetési idő megközelítőleg 7 órára saccolható. Fontos kiemelnünk, hogy a gyártó által mért adatok sok esetben nem egyeznek meg a felhasználók tapasztalataival, így előfordulhat, hogy az újonnan vásárolt Huawei Ascend G7 akkumulátora esetleg gyorsabban merül le, mint arra a gyári információk alapján előzetesen számíthattunk.

A cserélendő Huawei Ascend G7 akkumulátor

A Huawei Ascend G7 akkumulátor problémái viszonylag könnyedén kiszűrhető hibajelek. Idővel készülékünk energiaforrásának üzemideje és élettartama csökken. Eleinte csak apró változásokat tapasztalunk, később azonban a Huawei Ascend G7 akkumulátora extrém gyors lemerüléseket produkálhat. Gyakori jelenség, hogy az akkumulátor 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol, illetve a készülék kizárólag hálózati adapterre csatlakoztatva működik. A Huawei Ascend G7 akkumulátor cseréje nagyjából 15 percet vesz igénybe, a javítási folyamat szervizünkben megvárható.

A szerelés menete

A Huawei Ascend G7 akkumulátor csere az alsó- és felső műanyag keret eltávolításával veszi kezdetét. Ezt követően eltávolítjuk a Huawei Ascend G7 hátlapját, majd a gombok, portok, csatlakozók és kártyaolvasók eltávolítása után a telefon középkeretének eltávolítása következik. Ezt követően az akkumulátort óvatosan kiemeljük a készülékből.

Pro-tipp

  • Az akkumulátor élettartama és üzemideje hosszú ideig megőrizhető különböző szoftveres megoldások segítségével.
  • Óvakodjunk az olcsó, távol keleti akkumulátoroktól, ugyanis a minőségük csalódást okozhat.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10