Ascend P6 kijelző LCD + touch csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Amennyiben Huawei Ascend P6-ot erősebb fizikai hatás éri, a telefon kijelzője megrepedhet, eltörhet. A sérült kijelző megnehezíti a telefon használatát, illetve sérülésveszélyes is, mindenképpen érdemes cserélni az alkatrészt. A Huawei P6 kijelzőjének sérülése esetén az érintőüveget és az LCD-t is cserélnünk kell, függetlenül attól, hogy valamely alkotóelem esetleg ép maradt.

A 4,7 hüvelykes Huawei Ascend P6 kijelző a telefon egyik legsérülékenyebb pontja, köszönhetően az ultravékony kávának és akijelző nagy felületének. Az alkatrész egy 720p HD felbontású LCD-ből és egy Corning Gorilla Glass érintőüvegből tevődik össze.

A cserélendő Huawei Ascend P6 kijelző

A Huawei Ascend P6 kijelzője legtöbb esetben leejtés vagy ütődés hatására hibásodik meg. Leggyakoribb esetben a Huawei Ascend P6 érintőképernyője reped meg agy törik be, de bizonyos esetekben - ez leginkább egy adott pontra gyakorolt erős nyomás során fordulhat elő, hogy - az LCD kijelző sérül meg. Az alkatrész bármely összetevője szenvedjen is sérülést, a teljes Huawei Ascend P6 kijelző cseréjét szükséges elvégeznünk, a két összetevő ugyanis külön-külön nem cserélhető.

A szerelés menete

A Huawei Ascend P6 kijelzőjének cseréje a következő lépésekből áll: a SIM kártya eltávolítása, a készülék hátlapjának lecsavarozása, a Huawei Ascend P6 akkumulátorának kivétele, a Micro-USB szalagkábelének lecsatlakoztatása az alaplapról, majd az alaplap eltávolítása és ezt követően a hangszóró panelek eltávolítása. Ezek után szabadon cserélhetővé válik a Huawei Ascend P6 kijelzője.

Pro-tipp

  • Ne bízzunk meg az interneten megtalálható ellenőrizhetetlen forrásokban, melyek olcsó alkatrészeket és szerviz folyamatokat ígérnek.
  • Huawei Ascend P6 kijelzőnket óvjuk edzett üveg fóliával.
  • Szerelésnehézségi szint: 7/10