Ascend P7 kijelző csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Huawei Ascend P7 kijelzője legtöbb esetben leejtés miatt sérül. A kijelző kétféleképpen rongálódhat. Általában az érintőüveg, ritkább esetekkor pedig az LCD sérül. Azonban az említett két alkatrész kizárólag együtt javítható, ezért ilyenkor Huawei Ascend P7 készülékünk teljes kijelzőjének cseréjére van szükség.

A cserélendő Huawei Ascend P7 kijelző

A Huawei Ascend P7 kijelzőjének legfőbb paraméterei a következők: 1080p (1080x1920) felbontás, 5 hüvelyk. Kijelzőméretét tekintve nem a piac legnagyobb kijelzőjű készüléke, azonban éppen ennek köszönhetően kezelhetősége egyszerűbb, mint a szélesebb vagy hosszabb kijelzővel rendelkező készülékekéivel szemben.

A Huawei Ascend P7 kijelzője legtöbb esetben leejtés vagy ütődés miatt hibásodik meg. Ilyen meghibásodások a kijelző pókhálósodása, berepedezése, illetve törése. Bizonyos esetekben a kijelző olyannyira komoly sérülést szenved, hogy az érintőüveg részei kiesnek. Ez azért is veszélyes, mert könnyedén felsértheti a tulajdonos kezét. Szervizelhetőségi szempontból a Huawei Ascend P7 kijelzője nem sokban különbözik az elődmodellekéhez képest. Amennyiben csupán az LCD vagy az érintőképernyő törik, akkor is egyben cserélendő a két alkatrész. Az Huawei Ascend P7 kijelző cseréje 25-30 percet vesz igénybe, a folyamat pedig szervizünkben megvárható.

A szerelés menete

A Huawei Ascend P7 kijelzőjének cseréje még az interneten található leírások szerint sem egyszerű folyamat. Első ízben a telefon SIM kártyaolvasóját, majd a készülék hátlapját kell eltávolítanunk. Ezt követően eltávolítjuk a Huawei Ascend P7 akkumulátorát. A különböző védőlapok és csavarok eltávolítását követően lecsatlakoztatjuk az alaplapról a kamera, a fülhallgató és az LCD csatlakozó kábeleit. Eltávolítjuk az alaplapot és az előlapi kamerát egyaránt. A hangszórók és a bekapcsoló gomb szalagkábelének eltávolítása után különválasztjuk a Huawei Ascend P7 kijelzőt a középkerettől és kicseréljük azt.

Pro-tipp

  • A Huawei Ascend P7 kijelzőjének leghatásosabb védelmét az erre kifejlesztett tokok és fóliák biztosíthatják leginkább.
  • Ne bízzunk meg az ellenőrizetlen forrásokból származó Huawei Ascend P7 alkatrészekben.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10