Huawei P10 beszédhangszóró csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A beszédhangszóró hibája igen kellemetlen jelenség, hiszen magát a telefonálást lehetetlenítheti el, ha nem, halkan vagy recsegve hallod csak a másik felet. Így fontos információkról maradhatsz le, családi, baráti vagy éppen munkahelyi hívások hiúsulhatnak meg, aminek akár komoly következményei lehetnek. Mindezeken egy egyszerű cserével egyetlen nap alatt segíthetünk.

A Huawei P10 beszédhangszóró meghibásodásának jelei

  • Ha telefonálás közben nem hallod rendesen vagy éppen egyáltalán nem, amit a másik fél mond neked, az jelezheti a hangszóró hibáját.
  • Ha a fülessel rendesen szól a hang, de anélkül recseg, indokolatlanul halk vagy nem szól, gondolhatsz a beszédhangszóró hibájára.
  • Ha a hangerőszabályzó gombok épek, de sehogy sem tudod felhangosítani a telefonod, akkor is a hangszóróval lehet a gond.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Általában raktárról meg is tudjuk kezdeni a javítást rögtön azután, hogy azonosítottuk a hibát. Ragasztással együtt egy nap alatt vissza is kapod a hibátlan telefont, és nem maradsz majd le semmilyen fontos információról, mindent hallani fogsz abból, amit neked mondanak anélkül, hogy folyamatosan a fülest kellene ehhez használnod. A készüléket, mielőtt visszaadjuk, alaposan le is teszteljük, hogy biztosak lehessünk benne, valóban hibátlanul sikerült a javítás.

Miért válasszalak titeket?

  • Mindig a legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozunk, és 10-ből 9-szer raktárról azonnal neki is tudunk állni a javításnak.
  • Rutinosan javítunk, egy nap alatt visszakapod kijavítva a telefont, így nem kell sokáig nélkülöznöd.
  • A legjobb eszközöket használjuk és tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, így zárva ki a hibák lehetőségét.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10