Huawei P10 Lite kijelző csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Egy karcos, horzsolt kijelző zavaró. Találkoztunk már olyan esettel, amikor az ügyfelünk a beérkező üzeneteit is alig tudta elolvasni a horzsolódástól. Ráadásul a mélyebb törések mentén már a kijelző sem érzékel, így a telefon gyakorlatilag használhatatlanná válik. Szervizünkben 1-2 órán belül cseréljük a hibás Huawei P10 Lite kijelzőt.

A Huawei P10 Lite kijelző meghibásodásának jelei

  • Nem minden esetben tanácsos a kijelzőt cserélni. Ha csak pár karc borítja, ami nem vágja az ujjaid, és egyáltlalán nem zavar a használatban, akkor azt javasoljuk, majd csak egy esetleges értékesítés előtt cseréltesd a kijelzőt.
  • Azonban a fent említett pont ritka eset. Ha véletlenül leejted a telefonod, vagy odacsapod a kijelzőjét valamihez, legtöbb esetben eltörik a kijelzője. Ilyenkor a törések mentén alig érzékel, lehetetlen a mindennapi használata.
  • Ha a kijelző egyáltalán nem érzékel, sötét képet mutat, kívülről azonban nem látszik sérülés, akkor érdemes bent keresni a problémát. Ilyen esetek nagy százalékában a szalagkábel tört meg.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A beszállítóinktól rendelt Huawei P10 Lite kijelző karc- és horzsolásmentes. Hűen visszatükrözi az előzőleg megszokott alkatrész képét. Érintésre sem tapasztalsz majd változás, gyakorlatilag egy teljesen új és tökéletes állapotú telefont kapsz vissza tőlünk.

Miért válasszalak titeket?

  • Raktárkészletünkre kényesen ügyelünk. Igyekszünk minél több alkatrészt raktárunkban tartani, így ritkán fordul elő olyan eset, amikor egy készüléket nem tudnánk helyben megjavítani.
  • Szervizünk több éve üzemel, ezért biztos garanciát tudunk vállalunk a beszerelt alkatrészekre.
  • Csak olyan alkatrészekkel dolgozunk, ami megfelel az elvárásainknak. Silány minőségű kijelzőket nem szerelünk egy telefonba sem.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10