Huawei P10 Lite akkumulátor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A telefonod mindig a legrosszabbkor merül le? Már egy Youtube videót is alig mersz megnyitni, annyira rövid az üzemidő? Ideje ellátogatnod a készülékeddel szervizpontjaink egyikébe. Tapasztalt kollégáink 1-2 órán belül cserélik a Huawei P10 Lite elhasználódott akkumulátorát.

A Huawei P10 Lite akkumulátor meghibásodásának jelei

  • A Huawei P10 Lite akkumulátora 2 éven belül elkezd rohamosan veszíteni az erejéből. Ennek jele az üzemidő csökkenése. Ha ezt tapasztalod, elérkezett a csere ideje.
  • Az akkumulátorok akár ütődések által is meghibásodhatnak. Ilyenkor a készülék váratlanul kikapcsol, újraindul.
  • Ha nem tudod tölteni a telefonod, vagy töltés során nem indul el, lehet, hogy az áramfelvételével van probléma. Ez töltésvezérlő IC probléma utal, a készülék ekkor alaplapi javításra szorul.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A telefon egy hibátlan akkumulátort kap. Beszerelés után újfent egy napon keresztül minimum bírni fogja. A hirtelen leállásokat és újraindulásokat pedig hosszú ideig elfelejtheted.

Miért válasszalak titeket?

  • Abban az esetben érdemes szervizünket választanod, ha nem pillanatnyi megoldást szeretnél a készülékednek, és elvárod, hogy tapasztalt szerviztechnikusok dolgozzanak rajta.
  • Huawei P10 Lite akkumulátorok szinte mindig vannak raktáron, ezért szervizterheltségtől függően 1-2 órán belül javítjuk a készüléket.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10