Huawei P10 Plus jack csatlakozó csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a fülessel semmit sem hallasz, vagy éppen csak bizonyos állásban, esetleg rossz minőségben hallod a hangot, gyanakodhatsz a jack csatlakozó meghibásodására. Ez pedig komoly kényelmi problémát jelenthet, hiszen nem tudod rendesen út közben hallgatni a zenéidet, videókat nézni mások megzavarása nélkül, vagy éppen komfortosan telefonálni. Ezen segíthet a csere, amit mi egy nap alatt megoldunk neked.

A Huawei P10 Plus jack csatlakozó meghibásodásának jelei

  • A jack csatlakozó hibájára utalhat, ha a médiafájlok hangját egyáltalán nem hallod a fülesben, miközben a telefon gond nélkül játssza le őket.
  • Az is erre utalhat, ha a hívások alkalmával nem hallod rendesen a másik felet, vagy éppen szakadozva, halkan, recsegősen jut csak el hozzád a hang.
  • Ha azt tapasztalod, hogy nem csak a telefon hangja jó, de a füles is jól működik más eszközzel, akkor is a csatlakozó lehet a hibás.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Ha kicseréltük a hibás alkatrészt, ismét gondtalanul használhatod majd a telefont, mint ha csak új lenne; bármikor hallgathatod út közben a kedvenc zenéidet, videókat nézhetsz, és természetesen a fontos hívások fogadásával, a beszélgetés hangminőségével sem lesz probléma. Így nem maradsz le semmiről, nem kell kompromisszumokat kötnöd a telefon kényelmes használata során.

Miért válasszalak titeket?

  • A legjobb eszközökkel dolgozunk, tudásunkat pedig folyamatosan fejlesztjük. Így szinte kizárt, hogy a javítás során hiba következzen be.
  • Az eszközt, mielőtt visszaadnánk, alaposan leteszteljük, ezáltal bizonyosodunk meg a javítás teljes sikeréről.
  • A legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozunk, amelyeket 10-ből 9-szer azonnal raktárról tudunk cserélni (kérdezz rá, mielőtt jönnél).
  • Szerviznehézségi szint: 7/10