Huawei P20 beszédhangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Alig hallod a beszédpartnered telefonálás közben és már szinte nincs is értelme telefonálnod? Valószínűleg hibásodott a beszédhangszóród, de semmi pánik, szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrészre cserélik a régit.

A Huawei P20 beszédhangszóró meghibásodásának jelei:

  • Ha a telefonod kihangosítva jól szól, anélkül viszont rosszul hallod azt, aki hozzád beszél, akkor a beszédhangszóró hibásodott meg. Ha egyik esetben sem jó a hang, más jelenti a probléma forrását, amit egy alapos bevizsgálással ki tudunk deríteni.
  • Mielőtt szervizhez fordulnál, ellenőrizd a hálózati kapcsolatot, hogy rendelkezel-e a megfelelő szintű térerővel egy híváshoz. A túl vastag falak mögött például megeshet, hogy telefonálás közben teljesen elmegy a hang és nem hallasz semmit – pedig a hangszóród egyébként jól működik.
  • Ütődés hatására – például, ha leejted a készüléked - el is mozdulhat az alkatrész. Ebben az esetben mindenképpen cserélnünk kell a beszédhangszórót.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Alkatrészt csak megbízható beszállítóktól szerzünk be és a beépítés után is minden esetben teszteljük őket. Amint átveszed tőlünk készüléked, ugyanolyan jól fogod hallani, bárkivel is beszélsz telefonon és nem kell többször is visszakérdezned, mit próbál neked mondani.

Miért válasszalak titeket?

  • A javításainkat nem rutinszerűen, csak az adott problémára fókuszálva végezzük el. Ha bármilyen általad addig nem tapasztalt hibát észlelünk, azonnal értesítünk róla és ha kell, elvégezzük a szükséges tisztítást, cserét.
  • Több ezer készülék sikeres szervizelésén vagyunk túl, így biztos kézzel végezzük el a Huawei P20 beszédhangszóró cseréjét is.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10