Huawei P20 Lite beszédhangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Nem tudsz egy normális hívást összehozni, mert nem hallod, amit mondanak neked a vonalban? Valószínűleg cserélni kell a beszédhangszórót, amit egy napon belül elintézünk neked.

A Huawei P20 beszédhangszóró meghibásodásának jelei

  • Abban az esetben, ha kihangosítva sem jó a hang, nem a beszédhangszóró a hiba forrása. Ha viszont így mindent jól hallasz, biztosan ezt az alkatrészt kell cserélni.
  • A vastag falak zavarhatják a hálózati kapcsolatot, így akkor is rosszul értheted a beszélgetőpartnered, ha egyébként a hangszóróval semmi gond nincs.
  • Sérülhet, elmozdulhat az alkatrész, ha leejted a telefonod vagy véletlenül hozzáütöd valamihez. Ezért ilyenkor mindenképpen újat kell beszerelnünk helyette.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Egy sérülésmentes, teljesen új, gyári minőségű beszédhangszórót építünk a készülékedbe, ami pontosan azokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint az eredeti alkatrész. Miután kész vagyunk a javítással, akár órákig is telefonálhatsz anélkül, hogy egyetlen szóról is lemaradnál abból, amit a partnered mond.

Miért válasszalak titeket?

  • Mielőtt nekiállunk a cserének, alapos bevizsgálást végzünk a telefonodon, hogy minden felmerülő problémát kiszűrjünk és javítani tudjunk.
  • Nem kell egészen a szervizünkig eljönnöd, ha kényelmetlenséget okozna az utazás. Futárszolgálatunkkal akár vidékről is elküldheted javításra szoruló készüléked.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10