Huawei P20 Lite töltő csatlakozó modul csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Rendkívül bosszantó, ha egy hiba miatt nem tudod tölteni a telefonod és így egy idő után használni se leszel képes. Szerencsére a töltő csatlakozó flex cseréjével egy napon belül megszüntetjük a gondod és még garanciát is vállalunk rá.

Huawei P20 Lite töltő csatlakozó meghibásodásának jelei

  • A hibás működést okozhatja a csatlakozóban lerakódott szennyeződés, amit egy óvatos tisztítással eltávolítunk neked. Erre például akkor gyanakodhatsz, ha a töltőkábelt csak csavargatással tudod beüzemelni.
  • A beázás komoly ellensége a szalagkábeleknek is, amin a híresztelésekkel ellentétben egyáltalán nem segít, ha rizsbe teszed a telefonod. Mindenképpen fordulj szervizhez ilyen problémával.
  • Ha leejted a készüléked vagy egy óvatlan pillanatban nekiütöd valaminek, a töltő csatlakozó flex elszakadhat és egyáltalán nem tudod majd használni töltéshez. Ez esetben új alkatrészre lesz szükséged.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Egy teljesen új, minden hibától mentes szalagkábelt építünk a telefonodba – abban is biztos lehetsz, hogy ellenőrzött minőségű alkatrészt kapsz, amit megbízható beszállítóktól rendelünk. Ha megvagyunk a cserével, ismét gond nélkül veszi majd a töltést a telefonod.

Miért válasszalak titeket?

  • Javításainkat bevizsgálással kezdjük és teszttel zárjuk – így biztosítjuk, hogy egy hibátlanul működő készüléket kapj tőlünk vissza.
  • A beépített alkatrész gyári minőségű és bármikor nyugodt szívvel építenénk be a saját készülékeinkbe is. Hogy még kevesebb kockázatot érezz a javítással, a garanciát is vállalunk rá.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10