Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha 5-6 óra alatt lemerül a készüléked az nagyon nagy baj. Szerencsére a Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor cseréjével hamar végzünk. Ha megszabadulnál a folyton lemerülő telefon okozta idegeskedéstől, válaszd a Smart Clinic-et!

A Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor meghibásodásának jelei

  • Az akkumulátor meghibásodása együtt jár az idegeskegéssel és kiborulással. Mindig a legrosszabbkor kapcsol ki a telefon, vagy indul újra. Sajnos előjele ritkán van, akár 20-30 százaléknál is kikapcsolhat.
  • Az üzemidő rohamosan csökken, a telefon képes 2-3 óra működés után is lemerülni, ilyenkor egy külső akkumulátor sem oldja meg a problémát.
  • A hibás akkumulátor felpúposodhat, ami kárt tehet az egyéb perifériákban is.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A készülékbe egy tökéletesen működő, eddig egyszer sem használt akkumulátor kerül. A beépítés után a telefonod újra egy napig is könnyedén kibírja az ébrenlétet, nem kapcsol ki váratlanul, és újra sem indul. Megbízhatóbbá válik a készüléked.

Miért válasszalak titeket?

  • Több olyan ügyféllel találkoztunk már, akik akkumulátor cserét végeztetek egy másik szervizben, és pár hónap múlva ugyanazokat a hibajeleket tapasztalták. Szervizünkben gyári akkumulátorral megegyező minőségű alkatrészeket építünk a készülékbe.
  • Tudtad, hogy a fent említett problémák nem mindig az akkumulátorhoz kapcsolódnak? Szakértő kollégáink felfedezik a probléma pontos okát, ha alaplapi szintű, abban az esetben is javítják azokat.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10