Huawei P9 Lite (2016) beszédhangszóró csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A beszédhangszóró hibája igen kellemetlen - hiszen épp a legfontosabb funkciót nem tudod megfelelően használni; nem tudsz rendesen beszélgetni családtagjaiddal, barátokkal vagy kollégákkal, így fontos információk nem érnek el. Ha mindez a beszédhangszóró hibája, akkor viszont nem kell aggódnod, mi egy nap alatt cseréljük neked.

A Huawei P9 Lite (2016) beszédhangszóró meghibásodásának jelei

  • Ha sehogyan sem tudod feljebb venni a hangerőt telefonáláskor, az a beszédhangszóró hibája lehet.
  • Ha fülessel rendesen tudsz telefonálni, anélkül viszont nem, szinte biztos, hogy a hangszóró sérült.
  • Mindezt okozhatja sérülés vagy beázás is, de mindkét esetben megoldható a probléma egy egyszerű és gyors cserével.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A legjobb minőségű alkatrésszel dolgozunk, hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően tízből kilenc esetben azonnal meg is tudjuk kezdeni a javítást. Miután a telefont szétszereltük, cseréltük a hibás alkatrészt, és túlvagyunk az összeszerelésen, a ragasztó száradásán, már csak a teszt van hátra. Mindezt fél-egy nap alatt elvégezzük, ezután pedig nem lesz gondod azzal, hogy fontos hívásokról maradsz le vagy csak fülessel tudsz rendesen telefonálni. Olyan lesz a hang, mintha első alkalommal használnád a telefont.

Miért válasszalak titeket?

  • A legmodernebb eszközökkel dolgozunk, és arra is odafigyelünk, hogy a kollégáinkat folyamatosan képezzük; ez a naprakészség garantálja a hibamentes javítást.
  • Ha végeztünk, alaposan leteszteljük a telefont, így biztosan nem adunk ki a kezünkből olyan készüléket, amiben még tapasztalható hiba.
  • Csakis a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy a silány hangszóró miatt vissza kell térned.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10