Huawei P8 fülhallgató szalagkábel csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a P8 készülékedbe csatlakoztatott fülhallgatót nem ismeri fel a készülék, és továbbra is a csengőhangszóróján keresztül szólaltatja meg az adott tartalmakat, a fülhallgató szalagkábelének meghibásodására kell gyanakodnod.

A cserélendő Huawei P8 fülhallgató szalagkábel

Mivel a Jack csatlakozó erős anyagú, és tartós alkatrész ezért annak ritkán esik baja. Természetesen előfordulhat, hogy hosszabb használat során az alkatrész bekoszolódik, és nehezebben ismeri fel a fülhallgatót, ez szerencsére egy alapos tisztítással javítható.

Ha elejtetted a készüléked, és a belső alkatrészei sérültek, könnyedén előfordulhat, hogy eltört vagy elszakadt a fülhallgató szalagkábele. Ebben az esetben a csatlakoztatott fülhallgató recseghet, torz hangon szólalhat meg. Ekkor ajánlott az alkatrész cseréje.

A Huawei P8 fülhallgató szalagkábel csere menete

A fülhallgató szalagkábel az alaplapon található, így azt kell eltávolítani a készülékből, leforrasztani róla a Jack csatlakozót és újat forrasztani a helyére.

Kikapcsoljuk a készüléket, és eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát, majd a memória kártyát. Egy élesebb és vékonyabb tárgy segítségével felpattintjuk és elemeljük a hátlapot. A belső alkatrészeket fedőlapok fedik, amelyeket csavarok tartanak a megfelelő helyen.

Eltávolítjuk az alaplapot, majd kiemeljük az említett alkatrészt is. Az új allkatrész visszaépítése után megvizsgáljuk, hogy jól működik-e.

Pro tipp

  • A fülhallgató a napi használat alatt könnyedén és viszonylag gyorsan elhasználódik. Győződj meg róla, hogy nem annak anyaga fáradhatott-e el.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10