Huawei P8 kijelző csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A karcos kijelző nem csak esztétikai problémákat jelent, a telefonod anyagi értékét is nagyban csökkenti. Emellett abban sem lehetsz biztos, hogy a törött, karcos kijelző mögött, nem rejtőzik-e komolyabb probléma. Mindenképpen ajánlott elhoznod szervizünkbe a készüléked az említett hibák esetén.

A cserélendő Huawei P8 kijelző LCD + touch

A kijelzők általánosságban a legproblémásabb alkatrésze a készülékeknek. Ez természetesen az Huawei P8 kijelzőjére is igaz. Hogy tud meghibásodni ez az alkatrész? Szinte bárhogyan. Egyértelműen a nagyobb esések okozhatják a legtöbb problémát vele, könnyedén meg is repedhet. Kijelzővédő üvegfóliával a nagyobb esésektől is megvédheted, érdemes beruháznod a párezres kiegészítőre, hiszen a szerviz és az új LCD + tocuh díja ennél jóval nagyobb.

A kijelzőnek már az is problémát jelenthet, ha élesebb tárggyal érintkezik, a hajszálvékony karcolódások ilyenkor garantáltak. Ez hosszabb használat mellett, bárhogyan is vigyázol a készülékedre, elkerülhetetlen. Mint ahogy említettük, ajánlott gondolnod a későbbiekre is, egy karcolódott képernyő rengeteget elvesz a telefon valódi értékéből. Így, ha majd meg szeretnél tőle válni, kizárólag tökéletes kijelzővel ajánlott az értékesítése

Az Huawei P8 kijelző LCD + touch csere menete

Mivel az Ascend P8 hátlapjára építették a belső alkatrészeket, így a képernyőjének cseréjéhez szerencsére nincs szükség azok eltávolítására. A készülék kijelzőjét szerencsére nem ragasztották a kerethez, így eltávolításához nem szükséges felmelegítenünk azt.

Pengetőket aláékelve felpattintjuk, óvatosan, mivel könnyen törhet. Ha mindenhol felpattintottuk még nem tudjuk eltávolítani, mivel az alaplaphoz egy szalagkábellel csatlakozik. Ennek leválasztása után emelhetjük el teljesen.

Az LCD + touch egy és ugyanaz az alkatrész, ezért minden esetben, mind a két részét cserélni kell. Miután egy újat illesztettünk a helyére és összeépítettük a telefont, leteszteljük. Ekkor bizonyosodunk meg róla, hogy minden tökéletesen működik-e rajta.

Pro tipp

  • Használj kijelzővédő üvegfóliát, hogy hosszú időn keresztül épségben maradjon az Huawei P8 képernyője.
  • Szerviznehézségi szint: