Huawei P9 kijelző csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A képernyő meghibásodása lehet felületi, amely csak esztétikai hátrányt jelent, de lehet komolyabb is, ami által teljesen elsötétül és érzéketlenné válik a hibás alkatrész. Szervizünkben gyorsan és megbízhatóan cseréljük a törött, karcos kijelzőt egy új minőségi darabra.

A cserélendő Huawei P9 kijelző 

A készüléked kijelzője napi 24 órában ki van téve a külső erőhatásoknak. Elég abba a zsebedbe raknod a telefonod, amelybe előzőleg már egy kulcsot is bedobtál, mire kihúzod onnan, garantáltan karcos lesz a kijelzője.

A kijelző karcolódása nem csak esztétikai problémákat jelent, az anyagi vonzata sem elhanyagolható. Egy idő után, ha értékesíteni szeretnéd a készüléked, sokat jelent majd, ha tökéletes állapotú a kijelzője, nem kopott, vagy lehorzsolódott. Ráadásul egy előzetesen megkarcolódott kijelző a későbbiekben könnyebben is törik.

A Huawei P9 kijelző menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát és a memória kártyát. Mivel nem használtak ragasztóanyagot a gyártás során, így nem szükséges hőkezelni a telefont, de felpattintása így is komoly erőt igényel. Vákuumos tapadókorong megkönnyítheti a munkánkat, és segíthet abban, hogy nyom nélkül tudjuk végezni a műveletet.

A kijelző és a rá épített alkatrészek eltávolítása után lecsatlakoztatjuk az ujjlenyomat-olvasó szalagkábelét az alaplapról, majd teljesen elemeljük a hátlapot. Ezután egyenként eltávolítjuk a belső alkatrészeket a készülékből.

Legelsőre az akkumulátor szalagkábelét csatlakoztatjuk le, majd kicsavarozzuk az alaplapot rögzítő tartócsavarokat, és kiemeljük magát az alaplapot is. A telefon alsó részén található Jack csatlakozót és USB – C portot is eltávolítjuk. Ha teljesen lecsupaszítottuk, egy új kijelzőre építjük vissza az összes alkatrészt. Miután a készüléket összeszereltük, leteszteljük.

Pro tipp

  • A kijelződ megóvása érdekében használj kijelzővédő üvegfóliát!
  • Szerviznehézségi szint: 7/10