Huawei USB 2.0 Type-C adat- és töltőkábel Huawei P10, Huawei P10 Plus

3.990,- Ft
Válassz típust!
Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A Huawei P10 és P10 Plus készülékben már USB Type-C töltőcsatlakozót ültettek, ami nem csak komfortosabb, mint a Micro USB, hanem gyorsabb adatátvitelt és töltést is ígér. A telefon mellé csomagolt kábel intenzív használat során hamar elfárad, és egy idő után már lassan, akadozva tudja csak tölteni a készüléked. Kíméld meg magad a kellemetlenségtől és használd a Huawei saját gyártmányú USB Type-C töltőkábelét!

Kiváló minőségű anyagának köszönhetően, hosszú ideig nem kell majd a kábel utánpótlásával foglalkoznod! Emellett rendkívüli adatátvitelre képes, akár 10 GBit/s gyorsasággal is repülhetnek az adatok a telefonod és a csatlakoztatott készülék között! Minden eszközzel kompatibilis, amelyik rendelkezik USB Type-C nyílással. Ha a töltőkábeled megfelelően működik, mégsem tölt a készüléked, egy Sony hálózati adapterre lesz szükséged.

  • Egy méter hosszú, így kényelmes a telefon használata töltés közben is
  • Eredeti Huawei kiegészítő, minőségi kialakítás
  • Szupergyors töltés és adatátvitel! Akár 10 GBit/s gyorsaság