iHealth BP7 Bluetooth vérnyomásmérő, csuklóra Smartphones, tablets

28.990,- Ft
Válassz típust!
Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iHealth csuklóra erősíthető vérnyomásmérője hasonlóképpen a felkarra erősíthető változathoz iPhone, iPad és iPod eszközökön, valamint Android okoskészülékeken egyaránt üzemeltethető az iHealth MyVitals alkalmazás segítségével. A két eszköz továbbá abban is hasonlít egymásra, hogy mindkettő egy USB csatlakozó segítségével újratölthető belső akkumulátorból kapja a működéshez szükséges energiát.

Az iHealth ezen eszközével azonban nem a felkarra, hanem a csuklóra erősítve végezhetjük el a mérési folyamatokat. Fontos, hogy a mérést minden esetben ugyanazon a csuklón végezzük el, valamint arra is ügyeljünk, hogy a csuklónak szívmagasságban kell lennie a vérnyomásmérés közben. Továbbá, ügyeljünk arra is, hogy lehetőleg azonos napszakokban mérjük vérnyomásunk, hiszen különböző napszakokban számos különböző értéket produkálhat testünk.

Az iHealth minden eszközéhez hasonlóan a csuklóra erősíthető okoskészülékra csatlakoztatható vérnyomásmérő is képes az iHealth MyVitals alkalmazás segítségével minden mérési adatot elmenteni, s akár évekkel később elérhetővé tenni.