iHealth PO3 Wireless Pulse Oximeter Smartphones, tablets

28.990,- Ft
Válassz típust!
Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iHealth PO3 Wireless Pulse Oximeterrel könnyedén nyomon követheted oxigénszinted és pulzusod, a kiegészítőre csatlakoztatott pulzoximéter segítségével. Azáltal, hogy az eszköz SpO2 mérést végez, az iHealt segítségével akár krónikus betegségek vagy asztma szűrése is elvégezhető. Leszokni próbáló dohányosok számára szintén hatásos ösztönzőként üzemelhet az SpO2 mérővel ellátott egészségügyi iPhone kiegészítő, hiszen figyelemmel követhetik a vér oxigéntelítettségében fellépő változásokat, így fenntartva motivációjukat. Ezen kívül akítv- és hobbisportolók számára is remek segítségként szolgálhat az eszköz.

A könnyedén használható, kis méretű, hordozható kiegészítő a mért eredményeket azonnal megjeleníti a képernyőn, az adatok pedig minden további nélkül menthetőek az iHealt myVitals alkalmazásban. Az egészségügyi Apple kiegészítő egyaránt szinkronizálható iPhone-nal és iPad-del is. Néhány éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy egy ennyire precíz orvosi műszert otthonainkban ennyire gyorsan és egyszerűen alkalmazhassunk. Ujjunkat az iHealt felületére helyezve a mérések eredménye másodpercek alatt megjelenik az eszköz kijelzőjén.