Incipio GHOST Wireless Charging Smartphones

19.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Nézz körül az asztalodon. Számold meg összesen hány darab informatikai eszköz terül el rajta. Nem érzed úgy, hogy néha megfulladsz a hozzájuk kapcsolódó kábelrengetegtől?

Biztosak vagyunk benne, hogy igen és legszívesebben mindegyiket letakarítanád az asztalodról. Az Incipio vezeték nélküli töltője az első lépés ebben a hosszú folyamatban. Természetesen a töltő is vezetékkel csatlakozik az áramforráshoz, de elég eltenned az asztal egyik sarkára, rátenned a kompatibilis készüléket, és már indulhat is a töltés.

A vezeték nélküli töltők általában kényelmesek, de csigalassúak. Ezzel szemben a Ghost akár 15 W teljesítménnyel is tölt! Háromszor gyorsabb töltés, ráadásul kényelmesen.

Az Incipio töltője gumírozott rétegű, nem csúszkál, biztonságos, és a telefonod sem fog leesni róla. Ha elbúcsúznál a vezetékes világtól, itt a legjobb alkalmad rá.

  • A kiegészítő hanggal jelzi, ha elindul és befejeződik a töltés
  • Elegáns és diszkrét megjelenés, ékköve lehet bármelyik asztalnak
  • Ultragyors töltés, 15 W teljesítmény
  • Ne feledd, nem minden tok engedi át a vezeték nélküli töltést! Az UAG tokjaiban kifogástalanul töltheted a telefonod.
  • Kompatibilis: Qi szabványú vezeték nélküli töltési technológiával rendelkező készülékekkel