iOttie Easy One Touch 4 Universal Vent Mount Smartphones

10.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha nem tudod, milyen autós tartót válassz és nem szereted a bonyolult, macerás megoldásokat, az iOttie terméke idális választás lesz számodra. Az Easy One Touch termékcsalád újabb taggal bővült, az eddig megszokott kényelmes és egyszerű használatot szem előtt tartva. Csak csíptesd a szellőzőnyílásra és már használhatod is a kiegészítőt.

Telefonodat pofonegyszerűen a tartó karok közé helyezheted és ugyanígy gond nélkül le is választhatod, miután elérkeztél úti célodhoz. Ha most attól félsz, hogy ez a könnyű használat a védelem kárára megy, nagyot tévedsz. Az Easy One Touch 4 autós tartó a vezetés egész ideje alatt stabilan, biztonságban fogja tartani a készüléked, mivel az oldalsó tartókarok automatikusan rázáródnak a használat első pillanatától kezdve.

Annak érdekében pedig, hogy minden helyzetben optimális látószögben legyen a mobilod, az iOttie kiegészítője 360 fokban mozgatható. Csupán egyetlen mozdulat és olyan pozícióba állíthatod a telefonod, ami neked leginkább kézre esik. Ezután már nincs is más dolgod, mint átadni magad a vezetés élményének (kivéve persze, ha dugó van).

  • Egyszerű használat, erős tartás a telefonnak
  • 360 fokban mozgatható kar
  • 2,3 – 3,5 hüvelyk szélességig állítható
  • Kompatibilis: a legtöbb okostelefonnal