iOttie iTap Wireless Qi Charging Magnetic Car Mount Smartphones

24.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Igazi kihagyhatatlan kiegészítő az autózás szerelmeseinek! Az iOttie iTap vezetéknélküli töltés funkcióval rendelkező mágneses autós töltő kompakt megoldást nyújt, olyan funkciókkal, amikre hosszabb út során is szükséged lesz.

A gyártó úgy alakította ki a termékét, hogy biztos tartást adjon a telefonodnak. Nem kell attól félned, hogy készüléked nem passzol tökéletesen az autós tartóba, az iOttie kiegészítője ritkaföldfém mágnesekből épül fel, ami bivalyerős tartást biztosít bármely okostelefonnak. Neked csak az előtted elterülő kilátásra kell koncentrálnod, a mobilod teljes biztonságban lesz.

A mágneses autós tartó extraként vezeték nélküli gyorstöltés funkcióval is rendelkezik. Nem kell órákig töltőkábel után keresgélned az autóban, az iOttie kiegészítője ezt a terhet is leveszi a válladról. Attól félsz, hogy a telefonod veled együtt túlmelegszik a nyári hőségben? A beépített ventilátornak köszönhetően készüléked ettől a problémától is védve lesz. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy átadd magad az autózás élményének.

  • 4 szupererős ritkaföldfém mágnesből álló szerkezet
  • Qi vezeték nélküli töltés funkció
  • Beépített ventilátor
  • Micro USB autós kábel és autós töltőt is tartalmaz