Kolibree okosfogkefe Smartphones

A termék forgalmazása megszűnt.
Tekintse meg raktáron lévő kínálatunkat
ide kattintva.

A fogmosás naponta végzendő sarkalatos program, mégis kevesen csinálják helyesen. A fogaink tisztán tartására szánt idő általában jóval kevesebb, mint amennyit egyébként igényelne, alaposságra pedig szintén találhatunk kivetnivalót. Mivel az emberek a szokások rabjai, már-már gépies mozdulatokkal végzik el a napi tisztálkodást, megőrizve a rossz és hiányos mozdulatokat, így könnyen lehet, hogy van olyan része a szádnak, amelyet egyáltalán nem érint a tisztálkodási köröd.

Küllemre tisztaságot sugall, súlya elhanyagolható, mindösszesen 71 grammal fog nehezedni a kezedbe, fogása kényelmes. A csomag tartalmaz egy fogkefét és mellé egy plusz fejet, tehát összesen ketten használhatjátok majd. Ha többen szeretnétek az sem akadály, beszerezhetsz belőle plusz fejeket is, erre a linkre kattintva.

Az intelligens fogkefét talpazatba állítva tudod tölteni. A feje nem körbe-körbe mozog, ahogy a hagyományos elektromos fogkeféknél, hanem vibrál, ráadásul percenként 15.000 alkalommal. Ebből kifolyólag hatékonyabban takarítja el a lepedékeket és jobban megőrzi a fogaid épségét.

A kiegészítőben rejlő pluszt a hozzá kapcsolódó alkalmazás letöltésével érheted el. A Kolibree alkalmazásában külön funkció van a gyerekeknek és a felnőtteknek. A kisebbeknek egy aranyos kalózos játék segít abban, hogy lehetnek eredményesebbek a fogmosásban, ahol játékbeli arany pénzeket kell gyűjteniük egy kalózzal. Ez a játék nem csak eredményesebbé, de sokkal élvezetesebbé is teszi, az egyénként unalmas,de szükségszerű programot.

A felnőtteknek szóló részben egy fogsort látunk, amin a program megmutatja, éppen melyik részét kell mosnunk a fogunknak, és jelez abban az esetben, ha rosszul végzed a folyamatot. Az alkalmazás elmenti az eredményeket, így akár hosszabb távon is vissza tudod követni magad.

  • A csomag két plusz fejet tartalmaz
  • Percenként 15 000 vibráció
  • Külleme diszkrét, fogása kényelmes
  • Telefonos alkalmazással összekapcsolható
  • Külön funkció a gyerekeknek és felnőtteknek 
  • Elmenti a mért adatokat