Koronavírus miatt bevezetett intézkedések

(Utolsó frissítés: 2020.05.17. 20:02)

Kedves Ügyfeleink!

A koronavírussal (COVID-19) és szervizeink jelenlegi működésével kapcsolatban szeretnék pár hasznos információval szolgálni számotokra.

Szervizeink jelenleg is működnek.

Aktuális nyitva tartási rendünk itt megtekinthető.

Folyamatosan megteszünk minden szükséges lépést annak érdekében, hogy az esetleges fertőzéseket minimalizáljuk.

  • Folyamatosan, 2 óránként fertőtlenítjük a szervizek területét
  • A bejárati ajtók kilincseit szintén
  • Minden javításra átvett készüléket kollégáim az utasításoknak megfelelően mind a javítás megkezdése előtt, mind pedig azután is egy fertőtlenítő kendővel áttörlik.
  • Egyszerre egy időben csak 1 ügyfél tartózkodhat a szerviztérben. Megkérünk minden kedves ügyfelet, hogy amíg más ügyfelet kiszolgálunk, addig a szerviz előtt várakozzon. 

Fokozott figyelemmel követjük az aktuális híreket, és azokkal összhangban végezzük tevékenységünket.

Kérjük, válassza országos szerviz futár szolgáltatásunk!

Ajánljuk minden ügyfelünk számára továbbra is szrrviz futár szolgáltatásunkat, mely az egész ország területéről elérhető mindenki számára.

Futár megrendelése

Budapesten elérhető Expressz futár szolgáltatásunk!

Budapesti ügyfeleinknek bevezettük az Expressz futár szolgáltatásunkat, ahol lehetősége van a saját otthonában biztonságban maradva megjavíttatni velünk hibás készülékét, akár 1 munkanapon belül. További részletek megtudhat a Futár megrendelése gombra kattintva.

Futár megrendelése

Szeretnénk biztonságban tudni kollégáink és ügyfeleink egészségét is, egyben lehetőséget biztosítani számukra a szolgáltatásunk további igénybevételére anélkül, hogy az egészségünket kockáztatnánk.

Szabó Gábor
tulajdonos