LAB.C Slim Fit iPad Pro 10.5 (2017) tok iPad Pro 10.5 (2017)

13.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Amíg a telefont a zsebedbe rejtve némiképpen véded utazások közben, addig az iPad biztonságos szállítását már jóval nehezebb megoldani. Szervizünkben a BMW oldaltáskáját szoktuk erre a célra ajánlani, ugyanakkor ez csak kényelmessé teszi a szállítást, a készüléket nem védi meg. Az iPad mellé helyezett könyvek, mappák, kulcsok pedig gyorsan összekarcolhatják, horzsolhatják az iPad-et, ezzel súlyos anyagi károkat okozva.

A LAB.C karcálló iPad Pro tokja nem csak méreteiben illeszkedik tökéletesen a készülékéhez, stílusában és minőségében is remekül visszatükrözi azt. A valódi bőrborítás előnyeit csak akkor fogod megtapasztalni, ha kézbe vetted, utána már le sem akarod tenni. Az iPad Pro tok számos extrát tartalmaz, beleértve az intelligens előlapját, amit ha ráhajtasz az iPad Pro kijelzőjére, azonnal elalszik a készülék, ezzel kímélve az akkumulátorát.

  • Az iPad Pro tok nem csak a készüléknek biztosít helyet, az Apple ceruzáját is mellé illesztheted, ezáltal sohasem hagyod már otthon
  • Mindennapi munkára, pihenésre és utazásra egyaránt alkalmas kiegészítő
  • Külső bőrborítás, amely véd a karcoktól és horzsolódástól
  • Kompatibilis: iPad Pro 10.5 (2017)