G2 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG G2 akkumulátor eltávolítása nem ugyanolyan egyszerű, mint ahogyan az android rendszereken futó egyéb telefonok esetében. Nem elengedő csupán lepattintani a hátlapot és kicserélni a meghibásodott alkatrészt. Először a telefon alaplapjához csatlakozó kábeleket és az ezek védelmére szolgáló borítást kell eltávolítanunk, ezt követően tudjuk kipattintani az akkumulátort.

Az LG G2 akkumulátora egy 3000 mAh töltéstároló képességgel bíró alkatrész, mely megközelítőleg 34 óra beszélgetési időt és 826 óra készenléti időt garantál. Az gyári üzemidő megtartásának érdekében az LG egy önfrissítő rendszerrel látta el a készüléket, mely felügyeli és karbantartja az LG G2 memória- és energiahasználatát.

A cserélendő LG G2 akkumulátor

Az LG G2 akkumulátorának üzemideje körülbelül 1,5-2 év elteltével csökken. A szaknyelv többször hivatkozik a folyamatra úgy, hogy az akkumulátor "elfárad". Viszonylag könnyen felismerhető, ha az LG G2 akkumulátora már nem alkalmas a mindennapi használatra. Ilyenkor ugyanis az alkatrész gyors, néhány óra alatt történő lemerülést produkál. Bizonyos esetekben az is előfordul, hogy a készülék kizárólag töltőre csatlakoztatva üzemel, máskülönben pedig kikapcsol. Szervizeinkben megközelítőleg 10-15 perc leforgása alatt kicseréljük a meghibásodott akkumulátort, a folyamat ráadásul a helyszínen megvárható és egy kellemes kávé vagy üdítőital kíséretében figyelemmel követhető.

A szerelés menete

Az LG G2 akkumulátor cseréje minden esetben a készülék kikapcsolásával veszi kezdetét. Ezt követően eltávolítjuk a SIM kártya olvasót, a hátlapot, majd a készülék belső alkatrészeinek védelmét szolgáló alkatrészt csavarozzuk le. Majd az alaplapról lecsatlakoztatjuk a különböző csatlakozókat és szalagkábeleket. Hogy az akkumulátor szabadon eltávolíthatóvá váljon, óvatosan lepattintjuk a az LG G2 akkumulátorát rögzítő kapcsokat, ezt követően pedig kicseréljük az allkatrészt.

Pro-tipp

  • Bármennyire is egyszerűnek tűnik, ne próbálkozzunk otthoni szereléssel, ugyanis az esetlegesen okozott kár nagyobb mértékű lehet, mint amennyit a szervizköltségen spóroltunk.
  • Szerelésnehézségi szint: 6/10