G2 kijelző csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

AZ LG G2 kijelző két részből áll: érintőüvegből és az alatta megtalálható LCD-ből. A tartozék meghibásodásáért általában különböző mechanikai behatások felelősek - pl.: leejtés, ütődés, erős nyomás. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben csak az érintőüveg, esetleg - bár ez ritkábban fordul elő - csak az LCD sérül. Sajnos, ilyen esetekben is csak a kijelző teljes cseréje lehetséges.

Az LG G2 készülék 5.2 hüvelykes, 1920x1080 Full HD felbontású kijelzője a rendkívül vékony kávának, illetve annak köszönhetően, hogy a vezérlőgombok az LG G2 hátlapjára kerültek, egy rendkívül vékony és elegáns készülék benyomását kelti. A Knock On elnevezése duplakoppintásos képernyőzár feloldó opciónak hála pedig nem is hiányoljuk az okostelefonok oldalán elhelyezett képernyőzár gombot.

A cserélendő LG G2 kijelző

A megnövekedett kijelző és az egyre zsugorodó készülékház miatt az LG G2 kijelző sérülésének esélye valamelyest megnövekedett. A legtöbb okoskészülékhez hasonlóan az LG G2 LCD kijelző védelméről is a Gorilla Glass érintőüveg gondoskodik. Azonban ezek az üvegek is megsérülhetnek erősebb mechanikai behatások következtében - pl.: ütés, leejtés, karcolás. Az LG G2 kijelző cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék kijelzője megrepedt, pókhálósra tört, illetve az üveglap egyes része kieste az LG G2 érintőüvegből. Az LG G2 kijelző cseréje nem csupán esztétikai szempontból fontos, hiszen a sérült kijelző használata nap, mint nap magában rejti az esetleges sérülés veszélyét.

A szerelés menete

Első dolgunk, hogy óvatosan lepattintjuk az LG G2 hátlapját, majd eltávolítjuk a 11 biztonsági csavart a készülék hátlapi keretéből, majd azt is elválasztjuk a telefontól. Ezt követően az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket csatakoztatjuk szét, majd az alaplapot is óvatosan eltávolítjuk. Ezek után az LG G2 akkumulátorát is kivesszük, s az LG G2 kijelzőjét csak ezt követően szabadon eltávolíthatóvá válik.

Pro tipp

  • Bármennyire is csábító, az otthoni barkácsolást nem ajánljuk, hiszen egy esetelgesen rossz helyre rögzített csavar akár az LG G2 alaplapi hibájához is vezethet.
  • Ne bízzunk meg az olcsón, megbízhatatlan forrásból beszerzett LG G2 alkatrészekben, hiszek ezek használatuk során csalódást kelthetnek.
  • Szerelésnehézségi szint: 7/10