G3 előlapi kamera csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG G3 előlapi kamera meghibásodását jelenti, ha a készüléked nem tud exponálni, esetleg a kamera szoftverét bekapcsolva sötét kép fogad. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk cseréjét.

A cserélendő G3 előlapi kamera

Eredményes telefont dobott piacra az LG, ami a legtöbb kritikusnak elnyerte a tetszését. A nagyobb képernyővel érkező, felhasználó barát G3 2,1 megapixeles kamerával érkezett, amely FULL HD minőségű videók elkészítésére is képes. Habár esti fénynél nehezebben exponál, és szemcsésebbek is a kelleténél a készült képek, a nappali fénynél kifejezetten jó minőségű képek készítésére alkalmas.

Meghibásodása több rétű lehet, így a szervize is az. Előfordulhat, hogy a lerakódott szennyeződés már annyira felgyülemlett, hogy az takarja a kamera tiszta képét. Ilyenkor egy alapos tisztítással is a probléma végére járhatunk. Ha eltört a lencse, illetve elmozdult a helyéről az alkatrész, a cseréje szükséges.

A G3 előlapi kamera csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, és felpattintjuk a hátlapját, majd az alkatrészeket takaró panelt eltávolítjuk. A SIM-kártyát kicsúsztatjuk és eltávolítjuk az akkumulátort.

Az előlapi kamera az alaplapon helyezkedik el és egy szalagkábellel csatlakozik hozzá. Ezt a flexet óvatosan leválasztjuk, figyelve arra, hogy a többi kábelben ne essen kár. Miután újat helyeztünk rá, összeszereljük a telefont és leteszteljük.

Pro tipp

  • Az előlapi kamera meghibásodása hatással lehet a hátlapi kamera helytelen működésére is.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10