G3 kijelző csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG G3 kijelzője legtöbb esetben mechanikai behatások (leejtés, ütődés, erős nyomás) következtében hibásodik meg. Az alkatrész két részből tevődik össze, egy érintőkijelzőből és egy LCD-ből. Bármelyik rész sérüljön is, a teljes LG G3 kijelzőt cserélni kell.

Az LG mindig is büszke volt készülékeinek megjelenítőire,a gyártónak pedig az LG G3 kijelzője miatt sem kell szégyenkeznie. Az 5,5 hüvelykes  2560x1440 Quad HD felbontású képernyő bármely csúcskategóriás készülékkel felvenné a versenyt, s a legtöbbjük ellen győztesen hagyná el a pályát.

A cserélendő LG G3 kijelző

Az LG G3 kijelzője azonban sajnos hátrányokat is magában foglal. Azon kívül, hogy az akkumulátor üzemidejét is csökkenti a Quad HD kijelző működése, az 5,5 hüvelykes megjelenítő rendkívül vékony kávái is veszélyesek lehetnek. Ugyanis az előlap minél nagyobb felületét foglalja el a kijelző, annál nagyobb az esélye, hogy egy esetleges ütődés vagy leejtés során a megjelenítő sérül. Nincs ez másképpen az LG G3 kijelzőjével sem. A legtöbb telefontulajdonos azzal a panasszal hozza be hozzánk LG G3 készülékét, hogy a kijelzőn keletkezett repedésekből vagy törésekből fakadó problémákat kiküszöböljük. A törött LG G3 kijelző egyébként nem csupán rosszul mutat, de sérülésveszélyt is rejt magában, hiszen az esetlegesen kieső kijelző darabok megvághatják a használó kezét.

A szerelés menete

Az első lépés, hogy a készülék kikapcsolását követően eltávolítjuk annak hátlapját és akkumulátorát, majd a 13 biztonsági csavarral rögzített hátlapi keretet csavarozzuk le a telefon házáról. Ezután az LG G3 alaplap eltávolítása következik, majd a jack fülhallgató panel és a kijelző szalagkábelének eltávolítása. Ezt követően pedig szabadon eltávolíthatóvá válik az LG G3 kijelzője.

Pro tipp

  • Az LG G3 kijelző cseréjét bízzuk megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szervizcsapatra, máskülönben több kárt okozhatunk a készülékben, mint amennyi már egyébként is keletkezett.
  • Szerelésnehézségi szint: 7/10