G4 csengő hangszóró csere 18.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Akkor szükséges az LG G4 csengő hangszóró csere, ha a készülék egyáltalán nem, vagy csak rossz minőségben tudja megszólaltatni az értesítő hangjelzéseket és a médiafájlok hanganyagait.

A cserélendő LG G4 csengő hangszóró

Ha nem hallható az elindított médiafájl hanganyaga a készülék hangszóróján keresztül, annak ellenére, hogy a hangerő szintje megfelelő lenne ahhoz, hogy hallhasd, akkor érdemes letesztelned az alkatrész működését. Ezt legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy csatlakoztatsz egy fülhallgatót a készülékhez. Ha ezen keresztül hallhatóak az audio- vagy médiafájl hanganyagai és az értesítő hangjelzések, akkor bebizonyosodott, hogy meghibásodott az alkatrész. Ilyen esetekben a fő hangszóró csere fogja megoldani a felmerült problémát.

A meghibásodása normál használat mellett nem jellemző, viszont előfordulhatnak olyan esetek, amikor a készüléket nagy mechanikai hatás éri (pl.: ha magasról kemény felületre esik), ami a hangszóró modul meghibásodását is eredményezheti.

LG G4 csengő hangszóró csere menete

A szervizfolyamat a készülék kikapcsolásával, a hátlap lepattintásával és az akkumulátor kiszedésével veszi kezdetét. Ezt követően lecsavarozzuk a közép keretet, mely alján a hangszóró modul kapott helyet. A komplett alkatrészt leválasztjuk a középkeretről, majd az új modult rácsatlakoztatjuk a keretre, amit ezek után visszacsavarozzunk, majd betesszük az akkumulátort és visszapattintjuk a hátlapot. A szervizelés kb. 15-30 percet vesz igénybe.

Pro tipp