G4 hátlap csere 11.990,- Ft bőr: 15.990 Ft, műanyag: 11.990 Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha egy nagyobb ütődésből vagy leejtésből adódóan berepedt vagy betört a G4-es telefonod hátlapja, akkor az esztétikus megjelenés és a belső alkatrészek épsége érdekében javasoljuk az LG G4 hátlap cserét.

A cserélendő LG G4 hátlap

A G4 az utolsó olyan felsőkategóriás okostelefonok közé tartozik, melyeknek még lepattintható a hátlapja és kivehető az akkumulátora. Vannak, akik hasznosnak tartják ezt, és akadnak, akik nem. Egy dolog biztos, hogy nem szükséges mérnöki vagy szerelői végzettség a hátlap cseréhez, viszont azért érdemes óvatosan hozzáállni, hiszen ha nem megfelelően pattintjuk le a hátlapot és tesszük fel az újat, akkor sérülhet az alkatrész.

Az LG G4 hátlapja általában a készülék leejtéséből fakadóan sérül meg, ilyenkor főként a szélei repednek vagy törnek be, de előfordul, hogy nagyobb sérülés éri. Érdemes óvatosan kezelni az apróbb repedéseket is, hiszen ezeken keresztül a nedvesség bejuthat a készülék belsejébe, ami zárlatot okozhat az alkatrészekben. Nedvesség nem csak akkor érheti az LG G4-et, ha véletlenül beleejted a vízbe, hanem akkor is, ha párás környezetben van (pl.: fürdőszobában).

Több féle védőtok közül válogathatsz, az átlátszó polikarbonát toktól megkezdve a csepp és ütésálló „sporttokon” át, az elegáns megjelenésű tokokig, melyek megvédik a hátlapot a karcolódástól, ütődésektől.

Az LG G4 hátlap csere menete

Az LG G4 hátlapja még nincs gyárilag csavarozva vagy ragasztóval rögzítve, így könnyebben lepattintható, mint a többi okostelefon hátlapja. A készülék két végénél benyúlunk a hátlap és a középkeret közé és óvatosan lepattintjuk a hátlapot. Feszegetés hatására letörhetnek a tartó fülek, ezért óvatosan, agressziómentesen kell eljárnunk!

Pro tipp

  • Különböző LG G4 tokokkal megóvhatjuk az LG G4 hátlapját a karcolódástól, ütődésektől, sérülésektől.
  • Szerviznehézségi szint: 1/10