G4 hátlapi kamera lencse csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG G4 kamerája előtt egy védőüveg, azaz plexi helyezkedik el. Ez könnyen sérülhet nagyobb esések, odaverődések során, de egy egyszerű vékony tárgy érintkezése is a végét veheti.

A cserélendő G4 hátlapi kamera lencse

Az LG által gyártott G4 egyik legnagyobb előnye a hátoldalán található 16 megapixel felbontású kamera. A magas rekeszértékének köszönhetően nagyobb mennyiségű fényt tud befogadni, mint társai, így sokkal jobb minőségű képek készíthetőek vele.

A kamera előtt található védőüveg segít abban, hogy a kamerát közvetlenül ne érje kívülről semmi olyan tárgy, ami sérülést okozhatna neki. Ennek köszönhetően a kamera ritkán hibásodik meg, de a készülék használata során a plexi karcolódhat annyira, hogy az elkészült képek minőségét rontsa. Ebben az esetben érdemes kicserélni a hibás alkatrészt.

A G4 hátlapi kamera lencse csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd lepattintjuk a hátlapját, az akkumulátor szabadon eltávolítható. A hátlapi kamera lencséjét tartó panelt két csavar tartja a helyén, ezeket ki kell csavaroznunk.

Ha sikeresen eltávolítottuk egy újat illesztünk a helyére. Ezután pont ellentétes sorrendben, egyenként visszaszereljük a készülékbe a különböző alkatrészeket. Amint a hátlapot is sikeresen visszapattintottuk, bekapcsolja a készüléket és alaposan leteszteljük.

Pro tipp