G4 jack modul csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG G4 jack modul cserére akkor van szükséged, ha a készülékbe csatlakoztatott fülhallgatót nem ismeri fel a készülék. További problémajel lehet, ha a fülhallgató recsegve, tompán, esetleg torz hangon szólal meg. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk javítását.

A cserélendő G4 jack modul

Habár voltak róla különböző híresztelések, hogy az Apple mintájára az LG is szakít a jack bemenettel, ezzel elvágva magát a legtöbb vezetékes fülhallgatótól, fejhallgatótól, de a G4 széria esetében ezt még nem tette meg.

A hiba több okból eredhet, ha egy nagyobb esés előzte meg a meghibásodást, akkor valószínűsíthetően az alkatrészt cserélni kell. Azonban jó, ha tudod, hosszabb használat során a zsebkoszolódásnak köszönhetően eltömődhet a jack bemenet, így kevésbé érzékelve a csatlakoztatott fülhallgatót. Ilyenkor egy alapos tisztítás megoldja a problémát.

A G4 jack modul csere menete

Az LG G4-et kikapcsoljuk, majd lepattintjuk a hátlapját, ezután szabadon kiemelhetjük az akkumulátort. Miután áramtalanítottuk, a fedőpanelt tartó csavarokat kicsavarozzuk, majd lepattintjuk ezt az alkatrészt is, így férünk hozzá a belső hardverekhez.

Az alaplapból lecsatlakoztatjuk a szalagkábeleket, majd egy vékony tárgy segítségével kiemeljük a telefonból. A jack modul a készülék alján található, amit már ki tudunk cserélni egy újra. Az új belehelyezése után visszaépítjük a készüléket és egy alapos tesztnek vetjük alá.

Pro tipp

  • Győződj meg róla, hogy a fülhallgatód kábele nem kontaktos. Csatlakoztasd egy másik eszközhöz, ha ott is mutatja a hibajeleket, csak azt kell cserélned. Üzletünkben minőségi fülhallgatókhoz juthatsz hozzá.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10